Masca nr 5, pentru ten luminos

Stresul, alimentația nu tocmai echilibrată, oboseala și nu în ultimul rând, vârsta, pot face ca tenul tău să arate obosit și mătuit. Uite o rețetă de mască din doar 2 ingrediente și care redă în câteva minute luminozitate tenului. Am numit-o masca nr. 5, pentru că pui din cele 2 ingrediente câte 5 lingurițe și ții masca pe față timp de 5 minute:)

 

Ingrediente: 5 lingurițe de germeni de grâu și 5 lingurițe de suc proaspăt de mere sau piure proaspăt de mere.

Amestecă bine ingredientele și aplică masca pe întreaga suprafață a feței, inclusiv sub zona ochilor (având grijă să ca sucul de mere să nu intre în ochi). Lasă să acționeze timp de 5 minute, până când se usucă, apoi clătește tenul cu apă călduță. Masca are un efect exfoliant, îndepărtând delicat celulele moarte,  lasă tenul luminos și hrănește pielea în profunzime.

Germenii de grâu contin vitamina E și vitamina A, precum și complexul de vitamine B, toate foarte importante pentru sănătatea pielii și regenerarea ei. Germenii de grâu mai conțin fosfor,  magneziu, potasiu și zinc – care are un rol important în refacerea țesuturilor și vindecarea rapidă a rănilor superficiale. Sucul de mere conține și el un întreg cocktail de vitamine și antioxidanți – atât de necesari tenului tău, pentru a-și regăsi prospețimea, elasticitatea și luminozitatea.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin