Mascara Maxi Lash, de la Oriflame

Sunt cateva produse care nu lipsesc din poseta niciunei doamne respectabile: fond de ten, rimel si un ruj sau luciu de buze, dupa preferinta. O privire intensa sau niste buze senzuale sunt cele mai atractive repere.

Mascara Maxi Lash, de la OriflameCea mai recenta lansare in domeniul machiajului pentru ochi: Mascara Maxi Lash by Oriflame.

Ce vei gasi inovator la acest produs este aplicatorul pieptene care este foarte usor de folosit, nu incarca genele si le confera un volum ametitor. De asemenea formula are la baza ingrediente naturale: panthenol si ceara de albine, pentru gene sanatoase si flexibile. Aspectul final este superb. Genele tale il vor iubi cu siguranta.

Acest produs a fost dezvoltat dupa 4 ani de teste si cercetari, s-au testat peste 120 de tipuri de aplicatoare pe foarte multe tipuri de gene, rezultatul fiind o inovatie in domeniu.

Noul Maxi Lash de la Oriflame confera genelor tale pana la 16x mai mult volum. Te va incanta cu ambalajul lui foarte glam de culoare rosie, o bucurie sa-l porti mereu in poseta.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice