Mașini inteligente pentru spălarea hainelor

Miele, compania numărul unu în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piaţa din România gamele de mașini de spălat W1 și uscătoare de rufe T1. Modelele prezentate în cadrul târgului internațional de tehnologie IFA Berlin –  2013 se remarcă prin eleganța designului, o interfață pentru utilizator mai performantă și noi tehnologii de curațare.

 

Cele 15 modelele de mașini de spălat W1 și uscătoare de rufe T1 sunt deja disponibile pentru consumatorii români şi pot fi cumpărate fie direct din showroom-ul Miele situat în clădirea City Gate din București, fie de la partenerii Miele din întreaga ţară

 

Funcția inovativă PowerWash asigură o mai bună îmbibare cu apă a hainelor, sporind performanța de spălare cu cel puțin 10%, potrivit unui studiu independent realizat de „WfK Applied Laundry Research Institute Krefeld', Germania. Acest lucru este posibil datorită sistemului sofisticat de recirculare a apei de spălare.

Pentru cei care au nevoie rapidă de haine curate, programul QuickPowerWash oferă spălarea completă a unei cuve cu o capacitate de până la 5 kilograme în mai puțin de o oră.

TwinDos, primul sistem inteligent de dozare automată a detergenților lichizi și balsamului în două etape, garantează o economie de detergent cu până la 30% și oferă rezultate excelente în   curățare pentru rufe de orice culoare. Acest sistem este integrat în partea inferioară a mașinii de spălat și oferă spațiu pentru două recipiente, fiecare cu o capacitate de câte 1,5 litri.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri