Medicina integrativă – ajutor în tratamentul bolilor severe

Sănătatea organismului uman este influențată de foarte mulți factori interni și externi, însă cel mai important rol îl joacă asigurarea necesarului de substanțe nutritive pentru ca toate organele și sistemele să funcționeze în mod optim. În momentul în care există anumite carențe care nu pot fi remediate prin alimentație, este momentul să se apeleze la soluții medicale alternative prin care să se restabilească echilibrul interior. Descoperă beneficiile terapiei cu vitamine injectabile la Quantica 720!

Ce presupune terapia cu vitamine injectabile

Injectarea vitaminelor și mineralelor în organism reprezintă o procedură medicală prin care pacientului îi este administrată o doză controlată dintr-o anumită substanță esențială pentru buna funcționare a organismului pe cale intravenoasă sau musculară. Prin această metodă rapidă se restabilește nivelul optim de nutrienți în corp pentru a restabili un echilibru necesar pentru a susține sănătatea generală. 

Cum se administrează o injecție

Administrarea rapidă a vitaminelor și mineralelor necesare în corp se face după efectuarea unui set de analize prin care se identifică carențele prezente în corp, printr-o perfuzie care este montată în vena pacientului printr-un cateter introdus în venă care asigură o cale de acces sigură. Administrarea soluției de perfuzie se face controlat, în funcție de nevoile pacientului, și cu monitorizare permanentă pentru a o putea întrerupe imediat în cazul în care apar efecte adverse neprevăzute. 

Ce beneficii imediate poți observa după realizarea procedurii

Administrarea de vitamine și minerale direct în sistemul circulator determină o serie de semne de care pacientul se poate bucura încă din primele minute, datorită faptului că substanțele benefice ajung rapid în punctul în care erau necesare. Creșterea nivelului de energie este prima dovadă a faptului că terapia funcționează și că era necesară în cazul pacientului. Îmbunătățirea stării generale de spirit, întărirea sistemului imunitar, pielea mai radiantă și mai sănătoasă, precum și un nivel mai crescut de mobilitate sunt doar câteva dintre efectele pozitive pe care le determină această formă de medicină alternativă. 

În ce situații se recomandă injecțiile cu vitamine

Pacienții care se confruntă cu deficiențe severe de vitamine și minerale, fie din cauza unei alimentații dezechilibrate, a unor intoleranțe, alergii sau boli care împiedică asimilarea corectă a substanțelor în organism, sunt principalele persoane care pot beneficia de pe urma acestei soluții alternative de tratament. De asemenea, persoanele care manifestă oboseală cronică, au un sistem imunitar scăzut sau care au un nivel ridicat al stresului oxidativ în corp pot observa o îmbunătățire semnificativă a stării generale chiar și după o ședință de terapie intravenoasă. Această terapie se recomandă și pentru a accelera vindecarea post-chirurgicală sau pentru a susține vindecarea rănilor externe. 

Injecțiile cu vitamine – metode complementare de tratament

Terapia este adesea folosită și ca soluție complementară de tratament în lupta împotriva unor boli severe, cum ar fi afecțiunile gastrointestinale, infecțiile și inflamațiile sau pentru susținerea bunei funcționări a organismului în cazul expunerii la proceduri invazive pentru combaterea celulelor bolnave, cum ar fi chimioterapia. 

Fă o programare la Quantica 720 pentru o ședință de terapie cu vitamine 

Dacă îți dorești să experimentezi pe propria piele beneficiile terapiei cu vitamine injectabile, Quantica 720 este o clinică specializată de medicină integrativă care îți oferă acces la proceduri adaptate în funcție de nevoile organismului tău. Personalul cu vastă experiență te va supune tuturor testelor necesare pentru a stabili care sunt carențele cu care te confrunți în așa fel încât să ajusteze dozele de vitamine la aceste rezultate. Procedurile se realizează controlat, într-un mediu sigur, fără riscuri asociate, în așa fel încât să te bucuri de efectele benefice imediat după îndepărtarea perfuziei. 

Completează formularul online și stabilește o primă ședință de terapie cu vitamine injectabile la Quantica 720!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial