Medsana – „Sarcina pas cu pas”, noul pachet de analize de laborator destinat gravidelor

Centrul Medical Medsana vine in intampinarea femeilor insarcinate si lanseaza in clinicile sale Sarcina pas cu pas', un pachet special de teste de laborator care are ca scop evaluarea starii de sanatate a viitoarei mame in fiecare din cele trei trimestre de sarcina.

Dr. Anca Popa

Pe langa analize de laborator de baza (precum hemoleucograma completa, grup sangvin si RH, transaminaze, glucoza serica, creatinina, calciu, magneziu, fier, urocultura, s.a.), sunt incluse teste pentru diagnosticarea sau prevenirea din timp a unor eventuale probleme de sanatate, de exemplu, probleme de coagulare a sangelui, lipsa imunitaţii la diferiţi agenţi infecţiosi cu impact mare si chiar efect teratogen in timpul sarcinii (toxocara, rubella, citomegalovirus, HIV, virusul hepatitic B, listeria, virusul herpex simplex, chlamydia).

„Sanatatea nu este un dat; trebuie sa avem grija de ea. Sanatatea mamei este deosebit de importanta in timpul sarcinii, caci de ea depinde nu doar dezvoltarea intrauterina a copilului sau, cat si nasterea si recuperarea dupa nastere. Dorim sa venim in sprijinul viitoarelor mame prin pachetul Sarcina pas cu pas, care include pentru fiecare trimestru un set de analize de laborator, care ajuta la evaluarea starii de sanatate a gravidei. Sarcina este o perioada deosebit de frumoasa, dar plina de schimbari si provocari pentru viitoarea mama. Acum ea trebuie sa fie si mai responsabila, mai atenta cu starea de sanatate, sa urmeze programul de monitorizare a sarcinii conform indicaÅ£iilor medicului care ii urmareste evoluÅ£ia si o indruma, sa adopte un stil de viaÅ£a echilibrat', declara dr. Anca Popa, medic primar obstetrica-ginecologie si Directorul Medical al Centrului Medcal Medsana.

Pachetul Sarcina pas cu pas include testele de laborator recomandate in mod uzual pentru a fi efectuate in timpul sarcinii, cu o reducere de 40% faţa de preţurile de lista si se adreseaza femeilor insarcinate care isi doresc sa beneficieze de calitate si acurateţe la preţuri accesibile.

Acest nou pachet se inscrie in programele de profilaxie pe care Centrul Medical Medsana le-a lansat in 2011. Programele presupun acÅ£iuni de informare si educare, precum si pachete complexe de servicii medicale de prevenÅ£ie prin screening destinate persoanelor fizice (LadyCare ÅŸi LadyCare+ – impotriva cancerului de san ÅŸi de col, NutriCare – impotriva diabetului ÅŸi obezitaÅ£ii, CardioCare – impotriva afecÅ£iunilor cardiovasculare).
Mai multe informaţii despre pachetul CardioCare sunt disponibile pe site-ul www.medsana.ro.

Despre Centrul Medical Medsana

Deschizator de drumuri pe piaţa autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiinţare, din 1996, servicii complete de diagnostic şi tratament. Reţeaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucureşti: Primaverii şi Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploieşti şi doua laboratoare de analize acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise şi rapide. Medsana ofera consultanţa medicala in peste 30 de specialitaţi, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeaşi zi, fiind printre puţinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice şi moleculare.

Ca o recunoaştere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distincţii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat şi la renumele şi imaginea clinicilor Medsana (Superbrands). incepand cu anul 2005 Centrul Medical Medsana este partenerul medical al celui mai titrat club de fotbal din istoria Romaniei, FC Steaua Bucuresti.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.medsana.ro.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri