Mega petrecere de 1 iunie, cu 500 de premii excepţionale, câştigate pe loc

La Bebe Tei Militari,  supermarketul bebelușilor, bucuria și confortul copiilor sunt cele mai importante, așa că, de 1 iunie, se pregăteşte o Mega Petrecere pentru bebeluși, copii mai mari, părinți și bunici.
Startul Mega Petrecerii se dă sâmbătă, 1 iunie, de la ora 11.00: masini de facut baloane, clovni, prinți, printese, cele mai traznite picturi pe față si animale din baloane.
Pe tot parcursul zilei de 1 iunie un fotograf profesionist le va realiza portretele  sărbătoriților zilei, care vor putea fi vizionate de pe pagina de Facebook BEBE TEI.
În plus, va avea loc o MEGA-EXTRA-GIGA-SUPER TOMBOLA la care clienții vor câștiga, pe loc, unul dintre cele  500 de premii: produse Nestle pentru bebelusi, jucării și produse pentru îngrijirea celor mici de la Chicco, un iepuras urias Klorane Bebe, scaune Fisher, și multe alte premii, unul și unul.
Lozurile câștigătoare conțin 2 premii mari: un scaun auto Trianos Bebeconfort și un trenuleț Choo Choo Peg Perego.
Supermarketul bebelusilor,  Bebe Tei Militari, este pregătit să facă din 1 iunie cea mai frumoasă Zi a Copiilor.
Pe 1 iunie, pe pagina de Facebook BEBE TEI va debuta un concurs de fotografii cu un super premiu- un scaun de masină Kinderkraft Auto Sheel.
De Ziua Copilului, fiecare familie care va intra in supermarketul bebelușilor va realiza o fotografie gratuită. Aceasta va putea fi votată, timp de  o săptămână, pe pagina de Facebook a magazinului. Pe 7 iunie 2013, la ora 11.00, fotografia cu cele mai multe aprecieri, like-uri primite de la utilizatorii facebook va fi desemnata castigatoare.

Foto: shutterstock.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri