Melodia***, cel mai nou complex hotelier din Venus

Complexul Melodia

Facilitatile complexului hotelier fac din Melodia destinatia ideala pentru familiile cu copii. Astfel, pentru cei mici au fost create special Clubul „Mica Sirena', gradinita amenajata la parterul hotelului, „Nelson Park', loc de joaca situat in apropierea piscinei unde atmosfera este intretinuta de animatori pentru jocuri si teatru, piscina pentru copii, cu o adancime de 50 cm si „Prichindel land', un loc de joaca pentru copii situat in incinta terasei-restaurant Melodia.

Complet refacut dupa cele mai inalte standarde in 2011, Melodia are 109 camere – 71 duble, 30 matrimoniale, 8 apartamente – o zona de relaxare pentru adulti ce cuprinde o sala de fitness, sauna, camera de relaxare dupa sauna si o camera de masaj, o zona de piscine cu piscina incalzita pentru adulti si piscina cu jacuzzi, complet dotate. In incinta piscinei este si barul Sea-Horse care are o terasa unde se serveste un meniu special de bauturi si mancare, dar si un club ideal pentru lectura, jocuri de societate sau evenimente private.

Complexul Melodia Complexul Melodia

Complexul Melodia are si o terasa – restaurant generoasa, construita in trepte, unde sunt alternate alveole vegetale, cascade si fantani arteziene si unde se poate dansa serile in compania muzicii live. Saptamanal sunt organizate seri folclorice si seri cu dansuri sud-americane. Bucatari specialisti ofera un meniu variat si deosebit din bucataria nationala si internationala.

De asemenea, complexul dispune si de o parcarea pentru 50 masini pazita permanent, cu acces pe baza de cartela.

Complexul Hotelier Melodia*** este deschis pana pe 30 septembrie.

Mai multe informatii pe www.hotelmelodia.ro.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri