Merge pe varfuri

Baietelul meu are 3 ani si 4 luni si de cand a inceput sa mearga a facut-o pe varfuri. Am mers cu el la 2 medici, dar fiecare a avut alt diagnostic, ceea ce m-a bagat mai rau in ceata. Unul spune ca e platfus, altul ca e neurologic intrucat eu am avut un travaliu foarte lung (26 de ore) si am nascut prin cezariana.

Ma indoiesc sa fie platfus pentru ca nu merge cu varfurile inspre interior si, atat cat cunostintele imi permit, scobitura piciorului e ok. El poarta ghete ortopedice aproape permanent si spun aproape pentru ca in ultimul timp nu l-am mai chinuit foarte mult cu ele, deoarece merge pe varfuri si cu si fara ele.

Daca il atentionez se lasa pe toata talpa, daca nu…merge permanent pe varfuri. Intrebarea mea este: ce ma sfatuiti sa fac?!! In viitorul apropiat mi-am propus sa ajung la Bucuresti la un medic ortoped. As vrea totusi parerea dvs.,ce ar putea fi si cand se va lasa pe toata talpa? Are sens sa-l chinui cu acele ghete si pe timp de vara cand e foarte cald? Va multumesc din suflet.

Intrebare pusa de: Ichim( 0 ani), , Galati

Expertul nostru va raspunde:

Parerile sunt din ce in ce mai diferite in ortopedie. Un consult absolut de calitate si sigur poate sa va ofere Prof. Dr. Mihai Jianu, seful Clinicii de Ortopedie Dr. Grigore Alexandrescu, care are consultatii si in Policlinica Dorobanti.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul expertului