Mesajul emoționant al unei fetițe, după ce părinții ei au divorțat | VIDEO

Imaginile cu Tiana, o fetiță de numai șase ani, au făcut înconjurul lumii.

Părinții Tianei sunt divorțați și micuța și-a dat seama că discuțiile și certurile dintre mama și tatăl ei rănesc pe toată lumea. Deși are numai 6 ani ea realizează că există prea multă răutate în lume și asta, încet încet, ne va lua ceea ce avem mai de preț: să fim oameni.

Copila a decis să ia atitudine și a rugat-o pe mama să o filmeze în timp ce transmite un mesaj oamenilor mari, mesaj prin care ea speră să schimbe lumea.

În timp ce filma, mama a izbucnit în lacrimi, iar mesajul copilei chiar a făcut înconjurul lumii și are peste șapte milioane de vizualizări. Iată-l:

'Nu vreau să fiu rea. Vreau ca toți să fie prieteni. Și dacă eu pot fi bună, cred că toți putem fi buni. Nu vreau să fiu rea. Încerc să fiu cât pot de bună, din inimă. Nimic mai mult. Vreau ca voi, mamă, tată, să fiți toți prieteni. Vreau ca toată lumea să zâmbească. Nimeni să nu fie nervos.

Vreau ca toți să zâmbească. Când mă uit la cinvea, vreau să zâmbească. În inima este ceva, de asemenea în inimile celorlalți este ceva. Și dacă trăim într-o lume în care toată lumea este rea, în viitor toți vom fi niște monștri. Și dacă ar mai rămâne doar câțiva oameni, i-am mânca. Și nu va mai rămâne niciunul. Ar fi numai monștri în loc de oameni.  Este nevoie să fim toți oameni. Toți! Inclusiv eu, mama, toată lumea!

Tot ce ar trebui să facem este să ne liniștim. Nimic mai mult. Și vreau ca totul să fie cât de bun este posibil. Nimic mai mult…', spune copila de numai șase ani în mesajul ei pentru lume.

 

 

Foto: Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau