Mesaje dure la adresa Cristinei Siscanu: „Iti alaptezi copilul ca o vaca in public”

Cristina Siscanu, actuala sotie a lui Madalin Ionescu, a postat o imagine pe Facebook ce a scandalizat multe utilizatoare si le-a determinat sa posteze jigniri la adresa acesteia.

Vedeta, ce a nascut pe 29 aprilie o fetita pe nume Petra, a publicat o poza in care sta pe o banca cu bebelusa, in timp ce o alapteaza.

Desi tot mai multi medici pediatri si organizatii ce apara interesul mamei si al copilului incearca sa incurajeze alaptarea la cerere, multe femei s-au aratat lezate de imaginea postata de mamica.

„…iti alaptezi copilul ca o vaca in public…”

Comentariile au variat in agresivitate si limbaj vulgar, insa majoritatea ii reprosau femeii ca face publica o imagine in timp ce alapteaza, fara sa se acopere.

Au existat insa si femei ce au venit in apararea vedetei, incercand sa o incurajeze atat pe ea, cat si pe alte mamici care se feresc sa alapteze in public.

De departe cel mai deplasat comentariu este insa acesta: „O sa iti ridicam o statuie pentru faptul ca iti alaptezi copilul ca o vaca in public, dar mai ales ca esti o ” vedeta” care isi alapteaza copilul……furacioasa de barbati insurati tot needucata si taranca a ramas”

Cristina Siscanu nu a acordat insa atentie comentariilor rautacioase si nici nu a sters poza, semn ca reuseste sa se ridice deasupra jignirilor si sa isi sustina in continuare dreptul de a isi alapta copilul.

 

Citeste si: Un sân uriaș a apărut pe o clădire din Londra pentru a susține alăptatul

Sursa imagine: Facebook Cristina Siscanu


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie