Mesajul Ancăi Serea pentru femeile care vor să nască prin cezariană: ”Vă implor să reconsiderați”

După cinci nașteri naturale, Anca Serea a avut parte de o cezariană la cel de-al șaselea copil, acesta fiind așezat în poziție transversală în momentul când s-au rupt membranele. 

Anca s-a externat de curând, dar spune că ar mai fi stat în spital fiindcă nu se simte complet recuperată după operația cezariană.

'Ieri ne-am externat mai mult de dorul copiilor si de sentimentul de vinovatie ca am lipsit prea mult de acasa! Sincer va spun ca as mai fi stat cateva zile pentru ca starea mea de sanatate desi ma aflam pe calmante nu a fost una chiar excelenta iar recuperarea a fost un f grea pt mine si neasteptata nemaiavand niciodata nici o alta interventie… Postarea asta este adresata in special viitoarelor mamici care se gandesc sa nasca prin cezariana: ValA IMPLOR sa reconsiderati si sa ma credeti ca nu e cea mai buna alegere( va spune o mamica care a nascut natural de 5 ori, copii cu o greutate mare)!Acum ajunsi acasa, situatia e putin mai roz. Azi pot sa urc singura scarile, sa mi alaptez puiul si sa rezist fara prea mult somn o noapte intreaga! Astept si parerile voastre, cele care ati nascut natural sau prin cezariana!', a scris Anca Serea pe Instagram.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) on


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere