Mesajul unei prezentatoare meteo către cei care au jignit-o pentru că este gravidă

Katie Fehlinger este o cunoscută prezentatoare meteo din Philadephia care, deși este însărcinată în 35 de săptămâni cu gemeni, a continuat să prezinte știrile despre vreme în fiecare dimineață.

Cum de-a lungul sarcinii corpul ei a suferit modificări, iar burtica de gravidă a crescut vizibil, mulți dintre telespectatori au început să o jignească pe rețelele de socializare.

I s-a spus că arată ca 'un cârnat care stă se explodeze'

Deși la început a încercat să ignore mesajele acestora, la un moment dat când i s-a spus că arată ca 'un cârnat care stă se explodeze' s-a supărat foarte tare. Deși nu a răspuns comentariului lipsit de orice urmă de bun simț, a suferit din cauza lui. Dar pentru că mesajele de genul acestuia au continuat, a simțit nevoia să spună ce avea pe suflet. Asta mai ales pentru că simțit că jignirile aduse ei, erau de fapt jigniri aduse tuturor femeilor gravide.

'Odată în plus, trebuie să-mi iau ceva de pe inimă. Da, știu că sunt o țintă ușoară pentru critici prin natura locului meu de muncă. Întotdeauna am înțeles asta și de fiecare dată le-am ignorat. Totuși, după ce am fost jignită în mod ostentativ și am fost acuzată că îmi expun burta de gravidă într-un mod dezgustător, am simțit nevoia să depășesc această barieră și să spun lucrurilor pe nume.

Desigur, toată lumea are dreptul să-și exprime opinia, dar nu într-o astfel de manieră. Asemenea comentarii lipsite de bun simț nu mă vor face niciodată să-mi doresc să schimb ceva în ceea ce mă privește. Aici este vorba despre cu totul altceva. Aceste obrăznicii sunt adresate unei femei însărcinate.

Așadar, acest mic manifest al meu este dedicat tuturor mamelor – femeielor însărcinate care vor deveni mame, mamelor care citesc asta în timp ce copiii lor se joacă în balansoar, mamelor ai căror copii au plecat de mult la colegiu.Ț

Sunteți frumoase!

ȚȘi, pentru faptul că trec prin cele mai supărătoare – și să recunoaștem, lipsite de strălucire – momente în timpul unei sarcini, pentru că vor să aducă pe lume un copil, mamele sunt uimitoare și merită cuvinte de laudă.

Sincer, nu-mi pasă cât de 'oribil' și 'nepotrivit' crede lumea că arăt. Nu mă deranjează faptul că mă îngraș 22 de kilograme, că sufăr de insomnie și că nu mai pot dormi confortabil, dacă asta înseamnă că voi aduce pe lume două fetițe sănătoase. Aici este vorba despre mult mai mult decât banala estetică. Vreau ca acești copii din pântece să pășească cu dreptul în viață și tocmai de aceea sper ca burta mea care 'arată ca și cum ar exploda' să mai crească și în următoarele câteva săptămâni.

Propun un toast pentru picioarele umflate, vergeturi, grețuri, kilograme în plus și cearcăne! Acestea sunt simbolurile maternității. Și aceia dintre voi care cred că toate astea sunt 'dezgustătoare', gândiți-vă că o femeie a trecut prin toate astea ca să vă aducă pe lume.

Până atunci însă, hai să ne amintim vorbele mamelor noastre- dacă nu ai nimic drăguț de spus, mai bine nu spune nimic', a scris Katie Fehlinger pe Facebook, în dreptul unei imagini cu burtica ei de gravidă.

 

A message for the haters…Hey guys! Once more, I have to get something off my chest. So, the nature of my job makes…

Posted by Katie Fehlinger on Wednesday, August 19, 2015

 

După ce postarea ei a devenit virală- a strâns zeci de mii de like-uri și peste 6.000 de share-uri- Katie a avut parte de o susținere surprinzătoare din partea a numeroase mame și colege de breaslă care au postat imagini cu ele însărcinate în ultimul trimestru.

Katie le-a mulțumit tuturor pentru suport și a declarat că nu se aștepta ca postarea ei să aibă un asemenea impact.

Surse: huffingtonpost.com, buzzfeed.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Psihologie