Metoda ingenioasă a unui tată pentru a-și convinge copiii să-și facă singuri curat în camere

Un tată a împărtășit pe rețelele de socializare o idee ingenioasă pentru a-și determina copiii să-și facă singuri curat în camere.

Bărbatul a pus un bilet pe ușa camerei copiilor prin care îi înștiințează că parola Wi-Fi va fi deblocată doar în clipa în care el va primi pe mail fotografii cu camera lună.

Poza cu notița bărbatului s-a viralizat instant pe rețelele de socializare și a strâns mii de aprecieri din partea internauților, dar și sute de  comentarii.

„Hai să încercăm un joc”, este scris la începutul biletului, în dreptul unei imagini a personajului Jigsaw din filmul de groază Saw'.

„Parola Wi-Fi de astăzi poate fi deblocată trimițându-mi prin SMS sau e-mail două fotografii cu dormitorul ordonat'.

Una dintre imagini trebuie să conțină coșurile cu hainele de spălat. Ele nu trebuie plasate în colțul camerei ca obiecte extraterestre despre care credeți că vă vor arde dacă le atingeți.'

Tatăl i-a mai anunțat că le-a ascuns și Xbox-urile copiilor. Bărbatul a spus că va dezvălui locul lor odată ce va vedea o imagine cu baia și cu toaleta curate.

Citește și: Cum îți inveți copilul să își țină camera curată cu o singură regulă

„Fie ca norocul să fie de partea voastră! Cu dragoste, tată x' – și-a încheiat bărbatul mesajul.

Sute de părinți au considerat că metoda bărbatului este „genială' și s-au declarat dispuși să o aplice și ei. Cu toate acestea, unii nu au putu să nu observe și unele defecte evidente ale planului tatălui. Cum ar fi trimiterea e-mailurilor fără conexiune la internet.

„Cum vă pot trimite prin e-mail pozele dacă nu există Wi-Fi?!' au întrebat.

„Nu ajută când au date nelimitate', a adăugat un altul.

Alții internauți au spus că sunt dornici să folosească tactica pentru propriii copii, în timp ce unii au glumit că vor face același lucru pentru soții și partenerii leneși.

„Acest lucru ar putea funcționa pentru soții noștri, nu contează copiii', a râs un alt internaut.

Foto – Pixabay


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri