Mica prințesă Sofia Întâi, la Disney Junior

Disney Junior prezintă prima mică prinţesă odată cu premiera serialului Sofia Intâi, un serial animat fermecător, plin de muzică, pentru întreaga familie, sâmbătă, 11 mai, la ora 10:00.

Prin intermediul serialului de desene animate 'Sofia Întâi', Disney demonstrează că o prințesă este definită cu adevărat nu de aspectul exterior, ci mai degrabă de valorile interioare, de modul în care relaționează cu oamenii. Prințesa Sofia le transmite micuților telespectatori, în stilul său plin de sensibilitate, că și ei pot avea un comportament 'regal', fiind suficient sa dea dovadă de amabilitate și respect față de cei din jur și să îi întâmpine cu inima deschisă.

Basmele cu prinţese Disney încântă publicul de peste 70 de ani, iar odată cu lansarea Sofia Intâi este prima dată când un serial se concentrează pe o prinţesă în anii copilăriei. Poveştile sunt create pentru a comunica mesaje pozitive şi lecţii de viaţă relevante pentru copiii preșcolari. Serialul şi filmul sunt producţii ale Disney Television Animation.

Poveştile prezentate în Sofia Intâi au loc în lumea de vis a micuţei Sofia care porneşte în viaţă ca o fată obişnuită. Dar atunci când mama ei se mărită cu regele, este transpusă într-o lume plină de strălucire, dar uneori confuză la castel, alături de casa regală, alaiul fastuos şi noii fraţi vitregi, Amber și James. Printesa SofiaSofia Intâi include şi apariţii ale zânelor Fauna, Flora şi Vremefrumoasă (zâne cunoscute din povestea clasică Frumoasa din pădurea adormită de la Disney) în funcţia de directoare ale Academiei Regale Pregătitoare, unde studiază Sofia, alături de alţi prinţi şi prinţese. Vor exista apariţii speciale la diferite evenimente şi din rândul personajelor clasice precum Cenuşăreasa şi alte prinţese Disney.

Dezvoltat special pentru fetiţele preşcolare, Sofia pune accentul pe elementele clasice ale prinţeselor, aducând în acelaşi timp trăsături specifice noului personaj. Fiecare episod aduce diferite lecţii de bună purtare bazate pe calităţi precum curaj, bunătate, independenţă, generozitate şi sinceritate. Sofia Intâi este un serial plin de fantezie, magie şi muzică din care cei mici pot învăţa lecţii valoroase.

Sofia a trăit o viaţa normală până când mama sa se marită cu regele Roland. Astfel, ea ajunge sa facă parte din familia regală, devenind peste noapte prinţesă. Cu ajutorul celor trei zâne, Sofia învaţă că nu este deloc greu să arăţi ca o prinţesă, însă a te purta corespunzător nu este un lucru care poate fi învăţat, pentru că vine din suflet.

Urmărește noul serial în fiecare sâmbătă de la ora 10:00, începând cu 11 mai şi, în reluare, duminică, tot de la ora 10:00! Mai multe informaţii puteţi găsi pe website-ul www.disneyjunior.ro!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri