Micul secret al unui ambient plăcut şi curat

Vara şi-a intrat deja în drepturi, dar în afara avantajelor pe care le aduce, căldura poatereprezenta şi un factor propice dezvoltării impurităţilor din aer, cauzatoare de boli şi alergii.

Astfel, odată cu înmulţirea gradelor din termometre, creşte şi gradul de disconfort pe care îl resimţim, precum şi riscul apariţiei problemelor de sănătate. Acest lucru poate fi evitat cu ajutorul purificatorului de aer Oxygen de la Electrolux, care te scapă de neplăceri şi te ajută să te bucuri de un ambient plăcut şi de o calitate ridicată a aerului din locuinţă.

Pe lângă disconfortul unui aer apăsător, alergiile sau astmul reprezintă unele dintre efectele frecvente ale aerului poluat. Conform studiilor, numărul persoanelor afectate de alergii este într-o continuă creştere: un sfert din populaţia Europei suferă de cel puţin o alergie pe parcursul vieţii, fie că depistează simptomele sau nu. Cei mai frecvenţi alergeni care determină reacţii negative ale organismului sunt: praful, mucegaiul, acarienii, părul de animale, polenul, componentele unor alimente sau substanţele chimice. În plus, s-a demonstrat şi faptul că aerul din interiorul unei locuinţe poate fi de până la şase ori mai poluat decât cel din mediul exterior. Ferestrele şi uşile închise încurajează dezvoltarea bacteriilor din aer, direct răspunzătoare de apariţia anumitor probleme de sănătate.

Performanţă ridicată de filtrare pentru siguranţa ta şi a celor dragi
Fie că te confrunţi cu problema alergiilor sau doar vrei să respiri un aer mai curat în casă, purificatorului de aer Oxygen de la Electrolux te ajută să elimini aceste riscuri, să obţii un ambient plăcut şi să îi protejezi pe cei dragi. Aparatul poate furniza 320 de metri cubi de aer pur pe oră, acoperind o suprafaţă de până la 72 m2.
Datorită filtrelor de carbon activ şi a celor HEPA, acesta reţine chiar şi particule minuscule, de până la 0,3 microni, inclusiv principalii cauzatori de boli, precum: mucegaiul, polenul, poluarea din trafic, bacteriile, alergenii sau fumul de tutun.

Senzor de mirosuri neplăcute pentru un plus de confort
Purificatorului de aer Oxygen de la Electrolux este echipat şi cu un senzor de miros, care funcţionează ca un „nas” electronic, atunci când simte solvenţi, gaze de eşapament, fum de ţigară şi alte gaze periculoase. Dacă nu este necesară o purificare intensă, acesta îşi reduce automat nivelul de putere, iar dacă depistează mirosuri puternice, purificatorul creşte imediat puterea de absorbţie şi captează mirosurile cu ajutorul filtrelor de carbon activ.

Unul dintre cele mai silenţioase purificatoare de aer de pe piaţă
Purificatorului de aer Oxygen de la Electrolux combină performanţa filtrării cu un nivelul scăzut al zgomotului, toate într-un design special. De aceea nu este doar unul dintre cele mai eficiente purificatoare de aer de pe piaţă, ci şi unul dintre cele mai silenţioase, cu numai 26 decibeli emişi în modul silenţios. Astfel, nivelul de zgomot este similar cu cel al unei şoapte, ceea ce înseamnă că îţi asigură şi nopţi odihnitoare, într-un ambient plăcut, nu doar utilizare pe perioada zilei.

Purificatorul de aer Oxygen de la Electrolux este şi foarte uşor de folosit, având telecomandă, indicator pentru starea filtrelor, ecran plat cu display electronic pentru o bună vizualizare a reglajelor, iar filtrele HEPA sunt lavabile şi foarte uşor de detaşat.

Purificatorul de aer Oxygen de la Electrolux poate fi achiziţionat din magazinele de specialitate la un preţ recomandat începând de la 1150 lei.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri