Miel Sambucano la cuptor

Ingrediente:

– 1kg carne de miel
– taiata in transe mari
– un sfert sau o jumatateb de telina
– o ceapa
– doi catei usturoi
– 70 g de unt
– rozmarin, dafin, cimbrisor
– o jumatate de litru de vin alb sec
– ulei de masline
– sare si piper.

Preparare:

Rumeniti la foc moale bucatile de carne de miel, intr-o tava inalta, cu ulei si o parte din untul incins. Ungeti o cratita cu putin ulei, puneti-o pe foc si asezati inauntru bucatile de carne de miel rumenite.

Adaugati untul ramas, sarea si piperul macinat fin, apoi usturoiul, ceapa si mirodeniile, toate taiate foarte fin. Puneti-le la cuptor si stropiti-le din cand in cand cu vinul alb. Se tine la cuptor cca. 40 min. Se serveste cald, fara garnituri.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Preparate de baza