Mihai Voropchievici, despre cum influențează prima literă a prenumelui personalitatea copilului

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse', de la Antena 3, ce legătură este între prima literă a prenumelui și personalitatea oamenilor.

Expertul în numerologie a detaliat ce fel de atribute au persoanele în funcție de prima literă a prenumelui. Voropchievici a precizat că literele din alfabet sunt asociate cifrelor de la 1 la 9. Ținând cont de acest lucru, el a clasificat literele în funcție de caracteristicile pe care le simbolizează și care ne pot influența în viață. Cunoscând aceste detalii, cei care așteaptă un copil se pot inspira mai ușor pentru alegerea numelui bebelușului.

A, J și S

„Literele A, J şi S corespund numărului 1, ce reprezintă autoritate, voinţă, independenţă. Lideri.  Sunt cei care caută în permanenţă să fie în faţa situaţiilor, să le rezolve, au curaj, au simţul răspunderii. Dacă vreţi ca micuții voştri să aibă aceste calităţi, aceste atuuri, puneți-le nume care încep cu A, J sau S”.

B, K şi T

„Cifra 2 este echivalent cu B, K şi T. Numărul 2 este mai blând, mai retras, dar este plin de afectivitate. El este cel care nu va căuta să iasă în evidenţă. El stă în plan secund, dar face lucrurile să meargă. Are o putere de influenţă fantastică! Sunt consilierii, sfătuitorii de taină, avocaţi, tot ce înseamnă colaborare sau lucrul cu publicul. Aceştia au o predilecţie spre a se confesa, a afla. Ei știu multe secrete, dar nu le divulgă. Sunt oameni harnici, muncitori, dar sunt şi mai confortabili. Lipsa de 2 în nume, duce la mizantropie, probleme de asociere cu cei din jur. Sunt firile retrase, mai sensibile.”

Citește și: Cele mai frumoase nume de copii care vor avea noroc în viață

C, L şi U

„Cifra 3 este asociată cu C, L şi U. Numărul 3, prin excelenţă, simbolizează trinitate (Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh), noroc din toate direcţiile. Sunt oameni foarte guralivi, veseli, în permanenţă în căutare de informaţii, oamenii ce se prezintă bine, sarea şi piperul la orice reuniune, tocmai pentru că sunt oameni veseli. Avem nevoie, după unii austeri care sunt cu barda în mână, aştia care sunt mai timizi, să vină al 3-lea să îi scoată din amorţeală.”

D, M şi V

„Literele D, M şi V sunt asociate cifrei 4. Aceştia sunt oamenii duri, pragmatici, cifra 4 simbolizează stabilitate. Ei sunt oameni pragmatici, demni, care merg cu fruntea în sus, prieteni devotaţi, dar muncesc foarte mult. Sunt nişte manageri fantastici. Nu sunt secretoşi. Însă sunt mai conservatori şi foarte încăpăţânaţi. Dacă vreţi pragmatism, consecvenţă, muncă, seriozitate şi muncă, alegeţi un nume cu D, M sau V.”

E, N şi W

„Cifra 5 este echivalentul literelor E, N şi W. Aceşti oameni sunt plini de neprevăzut, expansivi, explozivi, sunt cei care se exteriorizează, caută norocul în viaţă. Ei pot practica orice meserie în viaţă. Sunt atraşi de tot ce înseamnă mister, de necunoscut. Sunt foarte buni călători, negustori şi foarte buni hoţomani, că știu să profite din orice direcție. Oamenii cu prenume cu E, N şi W sunt eficienţi şi ştiu să îşi facă reclamă. De multe ori, greşesc de multe ori în viaţă pentru că prima dată execută şi după gândesc. Sunt prieteni nemaipomeniți.”

F, O şi X

„F, O şi X sunt asociate cu cifra 6. Aceştia sunt oameni afectivi, stabili în dragoste, dacă au găsit dragostea necesară. Dacă nu, sunt în căutări, sunt explozivi. Sunt iubitori de frumos, de armonie, sunt buni interpreţi, talentaţi în diferite domenii.

Cei cu prenume ce încep cu O sunt mai serioşi puţin, mai introvertiţi. Ei, până nu întregesc cercul de 360 de grade, nu dau verdict. Ei trebuie să afle, să ştie, să cunoască. Pentru că nu vor să greșească. Cei cu numărul 6 nu se exteriorizează, ţin lucrurile pentru ei, sunt familişti şi fac adesea prea multe sacrificii. Persoanele cu prenume ce încep cu X sunt fantastic de inteligenţi și săritori. Vreți artiști, puneți numele acestea.”

G, P şi Y

„Literele G, P şi Y sunt asociate cu cifra 7. Aceştia sunt persoane introvertite, secretoase, analizează,  dar nu se exteriorizează. Însă dau dovadă de multă inteligenţă şi sunt fantastici de buni la matematică şi în ştiinţele exacte. G-ul este o literă fantastic de puternică, aceşti oameni cred că sunt centrul Universului şi au o părere excelentă despre ei, încât dacă îi deranjează, ajung la Sf. Gheorghe, care omoară balaurul… Dar sunt fantastic de puternici.”

H, Q sau Z

„H, Q sau Z sunt corelate cu cifra 8. Litera H e ca o poartă deschisă, are parte de bogăţie infinită. Sunt oameni fantastici de puternici, nu au probleme în situaţii de criză, situaţii limită, care nu se pierd cu firea.”

I şi R

„I şi R au valoare numerică 9. Aceştia sunt cei sensibili, idealişti, utopici, dar sunt foarte sufletişti şi dornici să îi ajute pe cei mai puţin norocoşi. Sunt cei care nu ştiu să facă bani. Dar are grijă Dumnezeu de ei. Cei cu litera I sunt fantastici, au o rezistenţă ieşită din comun”.

Foto – captură video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri