Miko Grup anunta deschiderea Miko Kids – Clubul Educational pentru Copii!

Marti, 6 decembrie 2011, a avut loc Deschiderea Oficiala a clubului educational MIKO KIDS dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 luni si 7 ani.

Clubul aduce pentru prima oara in Romania conceptul american „Joaca are un scop/Play with a purpose' ce consta intr-o solutie alternativa sistemului clasic de educatie: clase in care timpul petrecut de copii cu persoanele apropiate (parinti, bunici, bone) este folosit cu dublu scop: construirea emotionala armoioasa a micutului si dezvoltarea sa cognitiva prin interactiune, stimularea multi-senzoriala si tehnici speciale de invatare-joc, totul sub indrumarea unor specialisti.

Curriculumul este predat in doua limbi: engleza si romana, clubul detinand de asemenea si franciza americana „Learn with music'. Programa de educatie prin joc este structurata intr-o paleta larga, complexa si adaptata de clase ce pot fi urmate de copii in functie de varsta, de nivelul de dezvoltare, de personalitatea si aptitudinile fiecaruia. MikoKids este asadar nu doar o solutie alternativa ci si una inovatoare la invatamantul traditional. Incurajam gandirea creativa „Out of the box' si participarea la clase a parintilor ce doresc sa aibe un rol activ in dezvoltarea si procesul de invatare timpurie a copilului ori care sunt dornici sa investeasca timpul si efortul necesar formarii armonioase a copilului sau.

Nu multi stiu ca in primul an de viata se contureaza 75% din conexiunile nervoase de la nivelul creierului, urmand ca 90% sa fie dezvoltate pe cand copilasul implineste 3 anisori iar gradul de asimilare a informatiei creste daca acesta se face de catre sau in preajma persoanelor apropiate.

Evenimentul a avut loc in Ziua Sfantului Niculae, zi iubita de totii copii, si a fost conceput ca o „Zi a bucuriei la MikoKids': copii si parintii s-au intalnit cu coordonatorii claselor, s-au cunoscut si s-au imprietenit, au cantat si au primit daruri. Tot atunci, parintii au consultat oferta educationala a clubului si s-au sfatuit cu specialistii prezenti ce clase sunt mai potrivite pentru picii lor.

Contact: Tel.: 0723.404.136, Web: www.mikokids.ro

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri