Mila Kunis se pregătește pentru naștere

Bebelușul actriței Mila Kunis și al lui Ashton Kutcher ar putea veni pe lume în orice minut, după cum arată burtica XXL a actriței, suprinsă zilele trecute de paparazzi la un meci de baseball al echipei Dodgers.

Toată lumea este cu ochii pe Mila Kunis, nu numai pentru că va naște primul copil, ci și pentru că bursa zvonurilor este alimentată cu marfă nouă în fiecare zi. Mila și Ashton ba s-au căsătorit în secret după ce și-au cumpărat casa care valorează peste 10 milioane de dolari, ba sunt pe punctul de a se despărți. Motivele de scandal în cuplu sunt, pe rând, ba infidelitatea lui Ashton, ba faptul că acesta nu mai suportă să fie controlat de temperamentala Mila Kunis, care i-ar fi interzis, se pare, să participe la meciurile campionatului de fotbal din Brazilia, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe actor. Ashton i-ar fi reproșat logodnicei lui că încearcă încearcă să-l controleze cu totul, ceea ce ar fi degenerat într-o mare discuție, în urma căreia și preconizata nuntă ar fi fost amânată.

Rămâne de văzut care dintre zvonuri sunt adevărate. Cel mai repede se va confirma (sau nu) cel conform căruia Mila și Ashton vor avea o fetiță.

Vezi galeria foto aici: (imagini Hepta)

 

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie