Milumil Junior – lapticul copiilor isteti!

La nastere, toti neuronii pe care creierul copilului tau îi va avea de-a lungul vietii, exista deja. Totusi, creierul lui continua sa se dezvolte pâna la 2 ani, de aceea trebuie sa i se asigure o nutritie echilibrata si sa fie stimulat cât mai mult.

Chiar daca a împlinit 1 an, puiul tau nu este un mic adult. Pentru o dezvoltare optima organismul lui are nevoie de o alimentatie echilibrata si adecvata vârstei. Pâna la 3 ani, micutii cresc intr-un ritm accelerat si au nevoi nutritionale specifice. La vârsta de 1 an, nevoia de fier a copilului este de 3 ori mai mare decât a adultului, raportat la greutatea sa. Creierul lui este in plina formare, de aceea este foarte important sa-i oferim o nutritie adecvata si de calitate.

Laptele pentru copii Milumil Junior contine VitaFier, un complex unic de fier si vitamina C care ajuta la absorbtia fierului. Fierul este esential pentru :

  • formarea celulelor rosii care transporta oxigenului prin sânge catre creier
  • dezvoltarea cognitiva normala a copiilor

O dieta echilibrata contribuie la o dezvoltare normala si poate ajuta la prevenirea riscului deficientelor nutritionale, printre care si anemia feripriva care afecteaza 1 din 2 copii din România, conform unui Studiu UNICEF si IOMC, 2011.

Regulile de baza în prevenirea anemiei feriprive :

  • intarzierea introducerii laptelui de vaca, ca aliment principal, pâna dupa vârsta de 3 ani, conform recomandarii Societatii Române de Pediatrie.
  • in cazul copiilor care nu mai sunt alaptati, se recomanda folosirea unei formule de lapte imbogatita cu fier. Dupa vârsta de 1 an, un consum minim de 500 ml pe zi contribuie la asigurarea necesarului zilnic de fier de 7 mg.

Marca Milupa are o experienta de peste 80 de ani in dezvoltarea alimentelor special destinate bebelusilor si copiilor mici, formula de lapte Milumil fiind produsa pentru prima data în 1964. De atunci a fost imbunatatita constant, iar inovatiile aduse sunt rezultatul cercetarilor specialistilor in nutritia sugarilor. Când alegi Milumil pentru copilul tau, alegi experienta acreditata de increderea parintilor din toata lumea si calitate la un pret prietenos.

Copiii sanatosi sunt copii fericiti!

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri