Mini Monini – ulei extra virgin BIO, special pentru copii

Monini, uleiul de măsline italian nr 1, a extins portofoliul de produse cu un produs nou –  Mini Monini. Acesta este primul ulei de masline extra virgin BIO, conceput special pentru copii!

Pediatrii din întreaga lume recomandă utilizarea frecventa de la o vârstă fragedă a uleiului de măsline în dieta de zi cu zi, ca  parte esențială a alimentației sănătoase a copilului. Monini a creat cel mai tânăr ulei de măsline extra virgin,  Mini Monini. Acesta este  produs din masline organice, iar întregul proces de producție este certificat de catre Institutul Italian de ICEA. Cultivarea măslinelor folosite pentru a produce Mini Monini se realizează fără utilizarea îngrășămintelor chimice și a produselor de protecție a plantelor (pesticide , fungicide , erbicide
Datorită unei varietăți de masline special selectate Mini Monini are o aromă deosebit de proaspătă, plăcută , o aromă ideală pentru alimente delicate.

Mini Monini este recomandat și viitoarelor mămici și acelora care alăptează , iar uleiul are un efect pozitiv asupra dezvoltării copilului. Câteva picături de ulei pot fi adăugate la supele de casă și piureurilor pentru bebeluși, deoarece este ușor digerabil și o sursă excelentă de lipide . Ajută la dezvoltarea corespunzătoare a țesuturilor și oaselor  și ajută la absorbția vitaminelor liposolubile ( A , D , E , F ). În plus, uleiul dă gust preparatelor, astfel încât chiar și ce mai mofturosi pitici vor considera mesele apetisante.  Mini Monini are un efect pozitiv asupra intestinului –  si ajuta episoadele de constipatie ale sugarilor, protejează mucoasa stomacului și stimulează sistemul imunitar, are proprietăți antiinflamatorii. Uleiul de măsline Mini Monini poate fi folosit și pentru  hidratarea pielii sensibile a sugarilor și a copiilor .


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri