Mini pizza

Ingrediente:

500 g faina
250 ml lapte
50 g drojdie
1/2 lingurita sare
1 lingurita zahar
5 linguri ulei pasta tomate/ketchup
oregano
cascaval
salam/carnita
1 galbenus de ou

Preparare:

Dizolvati drojdia in lapte, adaugati zahar, sare, ulei si apoi faina, amestecand. Framantati bine si intindeti aluatul cu sucitorul pe masa unsa cu ulei. Ungeti foaia cu pasta de tomate/ketchup, presarati putin oregano si adaugati umplutura (salam/carnita taiate marunt, cascaval sau orice mai doriti). Rulati cu totul si apoi taiati felii de 2 cm. Asezati rondelele in tava de la aragaz, pe hartie de copt si ungeti-le cu galbenus de ou diluat cu o lingura de lapte. Coaceti la foc mediu pe nivelul de sus al cuptorului pana se rumenesc frumos deasupra. Sunt minunate si reci, chiar si dupa o zi sau doua de pastrare in frigider.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton