Minilibri – Spectacolul cartii pentru copii

In foaierul Teatrului Ion Creanga din Bucuresti se desfasoara, intre 4 si 7 decembrie 2008, o noua editie a Targului de Carte Minilibri.

Spectacolul cartii pentru copii cuprinde, anul acesta, Parada editurilor', in cadrul careia vor putea fi admirate cele mai noi si mai frumoase carti pentru prichindei, lansari de carte, si un loc special amenajat pentru desenat si colorat, la Clubul micului ilustrator'.

In premiera, anul acesta copiii vor desemna, prin dezbatere publica, cea mai frumoasa poveste. Copii din sistemul Step by Step lucreaza deja pe grupe la alegerea povestii preferate; in finala vor ramane 3 povesti, dintre care se va alege marea castigatoare.

Copiii prezenti la Minilibri vor gasi, in cartile expuse aici, toate povestile preferate si, mai mult, vor avea ocazia sa le asculte in lectura unor parinti celebri.

Anul trecut, au pasit printre cartile si povestile de la Minilibri aproape 8.000 de copii, parinti si bunici, iar printre vedetele care le-au citit prichindeilor povesti s-au numarat Teo Trandafir, Daniela Nane, Raluca Moianu, Mihai Margineanu, Alice Nastase, Ioan T. Morar si Alexandrina Halic.

Targul de carte Minilibri, ajuns la a IV-a editie, este organizat de Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala si este singurul de acest gen din Romania adresat exclusiv copiilor, inca de la nastere.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati