MINIMAX da startul campaniei nationale cu purcelusa Peppa

Purcelusa Peppa iti aduce zeci de premii la Minimax

Indragitul canal pentru copii, Minimax ii invita pe cei mici sa paseasca in lumea plina de aventura a purcelusei Peppa, unde ii asteapta jocuri, distractie si multe cadouri personalizate.

Creativa si jucausa din fire, Peppa ii provoaca pe toti copiii care o iubesc si o urmaresc zilnic la Minimax, la un super concurs.

Accepta provocarea, acceseaza site-ul www.minimaxro.tv/purcelusapeppa in perioada 28 martie – 29 aprilie si inregistreaza-te cu datele personale. Descarca imaginile cu Peppa si familia sa, da-le viata colorandu-le si decupandu-le, iar apoi deseneaza o lume cat mai vesela in care sa lipesti personajele preferate. Cand ai terminat, fotografiaza sau scaneaza-ti lucrarea si fa-o publica, incarcand-o pe microsite-ul postului tv.
Pe langa ocazia unica de a da viata intr-o maniera proprie personajelor din acest serial animat, miza jocului consta intr-un mobilier Peppa pentru camera micului artist, compus dintr-un pat, o cutie pentru jucarii, un raft cu sertare si inca unul pentru carti si alte zeci de premii surpriza. Marele castigator va primi ca bonus propria creatie, transformata intr-un puzzle.

Castigatoare a premiilor BAFTA, aceasta serie animata prezinta povestea amuzanta a unei purceluse dragalasa dar uneori cam obraznica.  Ea are cinci anisori si locuieste impreuna cu fratele sau, George, cu mamica porcusor si taticul porcusor. Ii place sa se joace, sa fie cocheta, sa petreaca mult timp in aer liber si sa se zbenguie in baltoacele pline cu noroi. Ea adora sa petreaca timpul impreuna cu prietena sa cea mai buna, oita Suzy, sa mearga in vizita la bunicii sai si sa aibe grija de George.

Aventurile ei au intotdeauna un final fericit si ne aduc mereu zambetul pe buze!
Emisiunea a devenit un brand de incredere si ii asigura pe pariti de continutul sau calitativ, prin care sunt promovate valorile familiale.
Urmareste-o zilnic in luna martie pe purcelusa Peppa, de la ora 18:50 sau 19:00, respectiv toata luna aprilie, zilnic de la ora 18:50.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri