Botoșani: O minoră, abuzată sexual de tată și de cei trei frați mai mari timp de doi ani

Caz șocant în Botoșani. O fată a fost abuzată ani la rând de tatăl său (41 de ani) și de cei frați mai mari, de 17, 19 și respectiv 20 de ani. Totul s-a petrecut în localitatea Unțeni, județul Botoșani. Cei patru bărbați au fost arestați preventiv. Anchetatorii spun că fata a fost victima abuzurilor sexuale timp de doi ani, în perioda 2019 – 2021.

Polițiștii spun că în acești doi ani, bătbatul ar fi atins-o pe fiica sa minoră în zonele intime, în mod frecvent, fără voia ei, iar cei trei frați mai mari ar fi obligat-o prin constrângere și violențe să întrețină raporturi sexuale cu ei.

La data de 11 iunie 2022, polițiștii din cadrul Secției de  Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a  patru persoane, un bărbat de 41 de ani și trei tineri de 20, 19 și 17 ani, toți din comuna Unțeni, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol. Din cercetări, a reieșit faptul că în perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani, ar fi atins-o in mod frecvent, in zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinței acesteia. 

Citește și: O fată de 9 ani a murit în urma infestării severe cu păduchi

Totodată, în aceeași perioadă, cei trei tineri, frați cu victima,  prin constrângere și violență, ar fi întreținut în mod frecvent, raporturi sexuale cu minora.  Persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, iar în cursul acestei zile, 12 iunie, au fost prezentate în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive, prilej cu care a fost admisă propunerea organelor judiciare, acestea fiind arestate preventiv pentru 30 de zile – au declarat poliţiştii, potrivit observatornews.ro.

Foto – Pixabay


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri