Prima declarație a Mirelei Boureanu Vaida după ce a aflat sexul bebelușului: ”Am simțit”

Mirela Boureanu Vaida, una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune de la noi este în al nouălea cer. Ea a aflat sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece și se declară o femeie împlinită.

Mirela Boureanu Vaida a anunțat de curând că este însărcinată pentru a doua oară și se simte binecuvântată din acest motiv, mai ales că înainte de a rămâne însărcinată prima dată pierduse două sarcini și fusese la un pas de a-și pierde speranța.

Iată că până la urmă cea mai dorință a ei, aceea de a deveni mamă, s-a îndeplinit și acum va aduce pe lume cel de-al doilea copil, despre care a aflat că va fi un băiețel. Mirela Vaida mai are o fetiță, așa că dorința de a avea pereche este ca și împlinită.

 

mirela

 

Citește și: Mirela Vaida se simte binecuvântată pentru a doua sarcină. A fost la un pas de a-și pierde speranța

„Am intrat în al doilea trimestru de sarcină, o sarcină despre care pot spune că este mult mai uşoară ca prima. Aproape că nici nu am simţit aceste patru luni, poate doar o uşoară indispoziţie, uneori. Din start am simţit că este băieţel, pentru că am poftit la lucruri aşa cum nu mi-aş fi imaginat vreodată. De la popcorn cu caşcaval, la tortilla cu chili, castraveţi muraţi, brânză foarte sărată şi până la hrean gol, aveam toate semnele că este o sarcină total diferită faţă de prima.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că visul meu de a avea pereche, fetiţă şi băieţel, s-a împlinit atât de repede, că vor avea şansa să crească împreună, pentru că asta mi-am dorit mereu, o casă plină de copii. Mă pregătesc pentru cea mai aglomerată perioadă din viaţa mea şi nu am de gând să mă opresc aici!', a povestit Mirela.

Prezentatoarea reality show-ului  de la Antena 1, solistă vocală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase' şi cântăreaţă, Mirela Boureanu Vaida retrăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, mai ales că peste câteva zile fetița ei, Carla, va împlini un an.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii