Mirela Vaida, fotografie de mii de like-uri cu cei trei copii

Mirela Vaida (37 ani) a născut în luna aprilie cel de-al treilea copil, un băiețel pe care l-a numit Tudor Ștefan. Fosta prezentatoare TV mai are acasă alți doi copii, pe Carla Maria și pe Vladimir.

De când a devenit mămică pentru a treia oară, vedeta dovedește că e tare mândră de familia ei și publică pe rețelele de socializare o mulțime de poze cu micuții săi. Ultima fotografie, în care apar toți trei, a strâns aproape 10.000 de aprecieri, în doar câteva ore. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida) on

Mirela Vaida a scris și o scurtă descriere lângă fotografie, însă din mesajul ei înțelegem că situația din poză s-a schimbat rapid după ce ea a surprins acest moment – „E liniște! Cei mari' papă fructe și se uită la desene! Cel mic… s-a trezit deja?? Gata liniștea! Poate data viitoare! Ha! Reziiist!!„.

Fanii nu au întârziat nici ei cu mesajele, majoritatea felicitând-o sau urându-i succes cu creșterea celor trei copii. „Aici e vorba de o mămică puternică, cu trei flori!”.

Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru Vaida din 2010. Conform Libertatea.ro, el este director comercial la o companie și călătorește foarte mult prin țară. 

El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui', a declarat Mirela Vaida într-un interviu pentru revista Viva!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din poza zilei