Moda pe stilul tau de viata (P)

Am detectat pentru tine ultimele tendinte din lumea modei si le-am adaptat astfel incat sa se potriveasca stilului tau de viata – individual, modern si totusi purtabil.

Nu rata promotia lunii!
Reducere de 20% la toate articolele pentru copii, de sambata pana marti inclusiv. Aceasta este oferta cu care magazinul C&A reuseste sa atraga clientii inca de la intrarea pe piata de fashion. Magazinele C&A au multe avantaje. In primul rand, raportul excelent intre pret si calitate. Apoi diversitatea: sunt articole incepand cu bebelusi si pana la bunici.

Moda pe stilul tau de viata Moda pe stilul tau de viata
Moda pe stilul tau de viata Moda pe stilul tau de viata
 
Mai mult in magazine vei intalni cele 9 tendinte-cheie ale sezonului reinterpretate de C&A pentru stilul tau.
 
Mineralistic
Colectia dedicata femeii de afaceri increzatoare. – Minerale pretioase combinate cu culori precum auriu-alb, alb, crem si Shiny Pearl confera colectiei un spirit international.
 
Venice Beach
Aceasta ultima colectie Yessica confera lookului Dvs. cotidian o senzatie relaxata de plaja cu accent glamour.
 
 Moda pe stilul tau de viata  Moda pe stilul tau de viata
 
Retro Romance
Retro Romance – Aceasta colectie face legatura dintre elegantul stil retro al anilor ’50 si tema romantica mereu actuala
 
Venturing 
Descoperiti lumea. – Desertul arabic in combinatie cu elementele topicale inspira aceasta colectie.
 
California Dream
Lejerul stil hippie a inspirat aceasta colectie Clockhouse. – Bluze crosetate pe fata, jachete scurte cu look retro, rochii scurte, salopete denim, salopete, salopete harem si sorturi cambrate cu veste, fuste mini voluminoase si camasi din bumbac, denim subtire si Butcher-Stripe.
 
 Moda pe stilul tau de viata Moda pe stilul tau de viata
 
Sunset beach
Here comes the Sun… o calatorie de-a lungul coastei Californiei. Look-ul este inspirat din stilul vintage dar este totusi modern.
 
All in the Blues
Vara, soare, plaja si mare. – Pantaloni Chambray Capri, tricouri imprimate, salopete, fuste si pantaloni din denim, jachete tesute, silhouette din kaftan din materiale lejere, in culori precum bleu marin, alb sau turcoaz compun acest look marin.
 
Adventurer
Savurati natura libera: Calatoriti, mergeti in camping si in aventura salbatica din Safari. Sorturi, bermude si fuste, geci cambrate cu detalii asimetrice, rochii si fuste lungi, salopete harem in culori neutre, tonuri de gri, kaki si rosu-coraille compun aceasta colectie Clockhouse.
 
Traveller
Calatoriti elegant este motto-ul acestei colectii. – Utility-Details seducatoare, imprimeurile etno si accentele metalice fac ca aceasta tendinta sa fie usoara si jucausa.
 
Moda pe stilul tau de viata
 

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si moda