Momente de groaza: o straina i-a strans bebelusul de gat. Situatia nu e prima de acest gen

O profesoara de la un liceu din Targoviste despre care se zvoneste ca ar avea probleme psihice, baga spaima in mamele ce isi plimba copiii prin oras. In urma cu cateva zile, femeia ar fi atacat un bebelus in carucior chiar sub ochii mamei, incercand sa il stranguleze.

Mama a incercat sa se lupte cu agresoarea insa fara succes. Norocul face ca la fata locului sa fi aparut la scurt timp si un sportiv, Vasile Lupasc, campion mondial la karate.

Bebelusul, salvat de la sugrumare de un trecator

Barbatul a intervenit imediat si cu greu a reusit sa salveze bebelusul.
„Nu este deloc de gluma! Dupa cateva minute a incercat sa omoare un copil in carucior. DA! SA IL OMOARE!
Avea o forta specifica omului nebun.Nu mi-a fost usor sa o imobilizez si sa o indepartez de copil.
Mama bebelusului era absolut socata! Din fericire echipajul de politie sosit s-a comportat exemplar. Sper sa fie luata de pe strazi!” – a postat sportivul pe propriul cont de Facebook, impreuna cu un articol ce face trimitere la cateva alte incidente similare din aceeasi zona.

 

Aparent, atacatoarea este o cunoscuta a zonei si a mai actionat intr-un mod foarte similar si in trecut, agresand inclusiv bebelusi aflati la mamele lor in brate, intr-un supermarket din apropierea locului in care s-a desfasurat incidentul recent.

Agresoarea nu le-a dat nimic de banuit mamelor atacate

Femeia in cauza este blonda, bine imbracata si nu da nimic de banuit initial, in toate intamplarile pe care mamele le-au povestit.
Individa ar deveni agresiva de-abia in ultima clipa, odata ce se apropie de victima, deseori avand nu doar un comportament ci si un limbaj extrem de agresiv.

Persoanei i s-ar fi deschis dosar penal pentru lovire, amenintare si alte violente dupa faptele savarsite in data de 17 februarie, cand a avut loc cel mai recent incident.

Potrivit Adevarul, femeia este profesor suplinitor la Colegiul Economic din Targoviste si ar fi trecut toate testele psihologice si examenele anuale fara probleme, motiv pentru care si profeseaza in continuare.

In ceea ce priveste ancheta in desfasurare, urmeaza sa se stabileasca daca profesoara sufera de afectiuni psihice si sa se ia masuri in acest sens, daca este cazul.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau