Mos Nicolae vine la copiii cu dinti sanatosi

Cu totii ne amintim de aroma copilariei din preajma sarbatorilor de iarna. Desi cel mai des auzeam „Copiii cuminti primesc dulciuri si jucarii, iar cei rai, nuieluse”, Mos Nicolae venea in fiecare an cu surprize, cu aromele zilelor de iarna, caldura si veselie.

Ati pregatit cizmulitele?
Este o intrebare pe care membrii asociatiei Secretul Evolutiei o lanseaza catre parinti.

Pentru ca anul acest Mos Nicolae le-a pregatit copiilor surprize si nu nuieluse.

La Palatul Copiilor, in data de 29 noiembrie 2009 orele 11.00-13.00, Asociatia pregateste un eveniment deosebit adresat tuturor parintilor cu copii intre 0 si 10 ani.

Pentru ca sanatatea copiilor nostri vine pe primul loc doi medici specialisti vor sta de vorba cu parintii despre nutritie si dentitia copiilor, pornind de la cele mai fragede varste.

Cand incepem diversificare? Cand apare primul dintisor? Cum imi hranesc copilul cat mai sanatos dupa varsta de 4 ani sau de sarbatori?

Sunt cateva intrebri care isi vor gasi cu siguranta raspuns cu ajutorul doamnei Dr. Ana Culcer, medic pediatru neonatolog si al doamnei Dr. Alina Navrea, medic stomatolog.

Iar pana la finalul evenimentului Mos Nicolae va imparti cadouri copiilor si va pregati tombole cu premii. Ba mai mult celor mai nazdravani si jucausi, le-a pregatit si un spatiu special de joaca, cu jocuri gomflabile, un clovn jucaus care le va desena figurine simpatice pe fata si o zana gratioasa care le va aduce voia buna.

Biletele se pot procura in ziua evenimentului din incita Palatului Copiilor sau de pe site-ul www.ingrijireacopilului.ro.
 

Foto: Shutterstock.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri