Mosul merge in fiecare an la KIDEX

Hai acasa… la MOSU!

Unde?
La KIDEX, desigur.

Cand?
Iarna aceasta, intre 3 – 6 decembrie, KIDEX se intoarce mai vesel ca oricand si te invita ACASA LA MOSU, in Pavilioanele 16 -18 ale complexului expozitional Romexpo.

Mosul deja isi decoreaza casuta si pregateste in taina surprize pentru copiii de toate varstele care ii vor trece pragul.

Distractie la KIDEX!
Lasa-i pe cei mici sa isi consume energia la spatiile noastre de joaca, sa cante, sa danseze si sa se joace cu personajele de poveste si spiridusii Mosului prezenti la SCENA KIDEX.

Toata lumea iubeste SUPER-PREMIILE!
Inscrie-te la tombolele si concursurile noastre si ai sansa sa castigi o multime de premii puse in joc de catre expozantii nostri.

Te joci si castigi cu KIDEX la
:

  • Tombola Bebelusului
  • Tombola Frumusetii
  • Cea mai haioasa poza din burtica
  • Maratonul carucioarelor
  • Danseaza cu Mami
  • Karaoke BEBE
  • Bebe Hairstylist

Hai la Shopping!
Descopera ultimele produse, haine si accesorii care vor face viata mai usoara mamicilor si mai colorata pe cea a copiilor! Asadar, copii, mamici, tatici, bone si bunici, trebuie sa stiti: KIDEX are cate ceva pentru fiecare dintre voi la preturi accesibile. Porniti in aventura cumparaturilor istete!

Ai nevoie de infomatii?
Fa o plimbare printre specialistii in domeniu prezenti la targ si afla tot ce te intereseaza despre sarcina, nasterea si cresterea micutului tau.

Toate facilitatile de care ai nevoie ca sa te simti bine!
Trebuie sa-i schimbi scutecelul micutului? Nimic mai simplu. Mergi in spatiul special amenajat – „Zona de ingrijire' – de KIDEX pentru tine si copilul tau.
Ii e foame micutului? Nicio problema. KIDEX s-a gandit deja la asta si a amenajat special pentru tinerele mamici „Zona de alaptare'.

Program vizitare
3-5 decembrie: 10:00 – 19:00
6 decembrie: 10:00 – 18:00

Mai multe detalii, jocuri si concursuri cu premii de la Mosu pe www.kidex.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri