Mototol îți e de ajutor!

Un nou brand autohton de produse de hârtie pentru uz casnic se lansează pe piața românească. Așa că data viitoare când mergi la cumpărături, uită-te după Mototol.

Gama de produse Mototol înseamnă produse de Zi cu zi (șervețele la cutie, șervețele, role de bucătarie, hârtie igienică și role profesionale), Premium (șervețele la cutie, șervețele) și Decorative (șervețele, șervețele ocazii, șervețele evantai), toate cu o hârtie într-unul, două sau trei straturi. Produsele Mototol de Zi cu Zi și Premium se găsesc în magazine și pot fi recunoscute ușor prin designul special al ambalajelor, care au ca element central mototolul de hârtie. Produsele Mototol sunt realizate dintr-o hârtie care nu e nici foarte aspră, dar nici foarte moale și are o bună capacitate de absorbție.

Mototol este o marcă românească, din portofoliul Rom Paper, cel mai mare producător de șervețele din România. Este o companie pornită în 2002, ca o afacere de familie, care, după 12 ani de activitate, a ajuns să aibă produse distribuite în șapte țări, atât prin intermediul lanțurilor de magazine (hipermarketuri, supermarketuri, cash and carry), cât și prin cel al distribuitorilor.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri