Mucosolvan

In perioada aprilie-mai copilul tau poate castiga o multime de premii, participand la promotia in farmaciile Sensiblu si concursul de desene organizate de Mucosolvan Junior.

Daca achizitionezi un sirop Mucosolvan Junior de la farmaciile Sensiblu din Bucuresti, vei primi pe loc premii de la Mucosolvan Junior, constand in creioane cu vrajitoare.

In plus, daca copilul tau trimite un desen cu tema: „Sunt sanatos si am pofta de viata!” la OP 37, CP 151, vrajitoarea cea buna il va rasplati cu diverse premii constind in jucarii, DVD-uri cu desene animate si alte surprize placute pentru micutul tau.

Mai am inca o veste buna pentru tine: Mucosolvan Junior nu conditioneaza participarea la concursul de desene de cumpararea produsului. Grabeste-te si trimite desenele micului tau artist pana la 31 mai pentru ca sunt asteptate cu drag!

Dupa cum bine stii, Mucosolvan Junior este un sirop expectorant care contine ambroxol si calmeaza gatul iritat al micutului tau.

Siropul Mucosolvan Junior ajuta la eliberarea bronhiilor, fiind un aliat de nadejde ori de cite ori copilul tau tuseste.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati