Un bebelus a murit dupa ce bunicii au facut o greseala fatala

Cel mai mare cosmar al oricarui parinte este gandul ca i se poate intampla ceva rau copilului sau.

Mandie Hendershot, este asistenta pe tura de noapte la camera de garda si este mereu in miscare. Incercarea constanta de a gasi un echilibru intre serviciu si familie si-a spus cuvantul si intr-o dupa-amiaza, si-a lasat fiul in varsta de 11 luni in grija parintilor pentru a putea dormi cateva ore.

Meta si Kyle, bunicii baietelului, au fost la biserica impreuna cu acesta, un alt nepot si una din fiicele lor. Cand s-au intors acasa, pe Jaxon l-au lasat in masina, unde doua ore mai tarziu a fost gasit mort.

A fost o zi ingrozitor de calda pentru luna septembrie, temperaturile ajungand pana la 32 de grade Celsius. Cu totii stim cat de tare se incalzeste masina la asemenea temperaturi si ca sub nicio forma copiii nu trebuie lasati in masina.

Raportul intocmit de politie ofera detalii despre ce s-a intamplat in acea zi.

Dupa ce s-au intors de la biserica, Meta a deschis usa masinii de langa locul in care era asezat Jaxon, apoi a mers in casa pentru a duce o parte de bagaje. In timp ce se indrepta spre casa, a auzit cum usa de la masina s-a inchis cu zgomot.

 

 

Kyle a scos de asemenea o parte din bagajele din masina, apoi a plecat sa plimbe cainele familiei si cand s-a intors, s-a asezat in pat langa sotia sa, in timp ce fiica lor impreuna cu celalalt nepot au plecat la scurt timp.

Abia dupa ce mamica lui Jaxon s-a trezit, a venit momentul in care toata lumea a realizat ce s-a intamplat. Fiind asistenta medicala la camera de garda si avand experienta, aceasta a incercat sa isi reuscieze copilul insa fara niciun rezultat. Din pacate nici medicii de pe ambulanta sositi nu au putut face nimic pentru a-l salva pe Jaxon.

clipboard02

 

In urma autopsiei, a iesit la iveala faptul ca Jaxon a murit de hipertermie. „Intr-o masina cu usile inchise, temperatura poate ajunge si pana la 55 – 78 de grade Celsius in mai putin de 15 minute.” a declarat un oficial al politiei pentru CNN.

Desi ancheta politiei este inca in desfasurare, au nu fost aduse acuzatii niciunuia dintre adultii implicati. „A existat o lipsa de comunicare intre cei 3 adulti. Fiecare dintre ei a presupus ca unul din ceilalti a luat copilul din masina si l-a dus in casa la somn” a declarat oficialul politie.

Sursa: auntyacid.com
Foto: Facebook.com; Captura video edition.cnn.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul