Musli cu fructe, SanoVita

Lipsa de timp si stresul reprezinta deseori o scuza pentru o alimentatie dezordonata si dezechilibrata.

Este esential pentru sanatatea noastra sa ne asiguram un echilibru corect intre diferitele principii alimentare.

Nu de rare ori, fiind pe fuga, dimineata suntem tentati sa sarim peste micul dejun, masa cea mai sanatoasa si mai importanta.

Una dintre solutiile care sunt si gustoase, si rapide, si perfecte pentru sanatatea noastra ne este oferita de SanoVita.

Cunoscutul importator si producator valcean a carui deviza este Alege sa fii sanatos!' ne propune pentru micul dejun un amestec de fulgi de cereale integrale obtinuti din grau, secara, ovaz, orz si porumb cu fructe deshidratate, respectiv stafide, banane, curmale, ananas, papaya, nuca de cocos, caise, mere si prune si seminte de in, floarea-soarelui si migdale.

Foarte placut la gust, poate fi consumat in combinatie cu lapte de soia So Good, iaurt, ceai, sucuri naturale sau, dupa gust, si cu un adaos de alte fructe proaspete sau uscate.

Un mic dejun cu musli cu fructe ne asigura in proportii optime toate principiile de care avem nevoie pentru o zi de munca.

Cu o valoare energetica de 402 kilocalorii la suta de grame, el prezinta un continut echilibrat in fibre, proteine, glucide, lipide si este bogat in vitamine si minerale, dintre care amintim vitaminele B1, B2, B6 si fierul.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati