Nadia Comaneci in vizita la TabaRama

Nadia Comaneci in vizita la TabaRamaFiindca super experientele cresc super copii si asta isi propune TabaRama an de an, Nadia Comaneci a venit special din America, miercuri, 11 august sa viziteze aceasta tabara pentru copii. Ea le-a explicat micutilor cat de importanta este activitatea fizica pentru o viata sanatoasa. Le-a vorbit despre gimnastica si despre cum sa faci performanta in viata.

„Lucrurile importante din viata noastra le invatam atunci cand suntem mici. Mi-a placut ideea de tabara, asa cum este inteleasa de TabaRama – super experientele cresc super copii – si de aceea am acceptat sa vin sa le impartasesc micutilor din lucrurile frumoase pe care le-am descoperit eu practicand sport de performanta.' a declarat Nadia Comaneci.

TabaRama are loc in fiecare an, oferindu-le momente speciale unor copii cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani. De-a lungul celor 10 zile de tabara micutii invata, cresc si isi dezvolta creativitatea fiind implicati in jocuri de grup dar si in proiecte speciale unde iau lectii de stil de viata sanatos, de gatit, pictura, dansat, calarit si olarit.

In TabaRama vor veni sa le impartaseasca din experienta lor si trupa Simplu, precum si bucatarul Vladut de la Razvan si Dani. TabaRama va avea loc si anul viitor. Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.tabarama.ro.
 

Nadia Comaneci in vizita la TabaRama


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri