”Născut în România” – o campanie curajoasă care vorbeşte deschis despre ce înseamnă să fii copil, astăzi, în România

1 iunie, Ziua Copilului,  este un prilej excelent pentru Digi24 de a demara o campanie pragmatică și lucidă care să arate cât de aproape sau cât de departe sunt copiii din România de ceea ce părinții lor își doresc pentru ei.
Pe parcursul unei săptămâni, începând de luni 27 mai până sîmbătă 1 iunie, Digi24 le va arăta telespectatorilor cum este să fii  „Născut în România'. Timp de 7 zile Digi24 și-a propus să realizeze tabloul situației copiilor din România și să abordeze situația acestora din toate unghiurile. Fie că vorbim despre sănătate, educație, familie, siguranță sau violență, copiii din România sunt, de cele mai multe ori, afectați de multiplele lacune din sistem.
In 30 de reportaje realizate într-un timp record , singura televiziune de știri care emite full HD își propune să identifice cauzele care plasează România pe ultimul loc dintr-un număr de 29 de țări la capitolul bunăstarea copiilor.
În fiecare zi, de luni până vineri,  în jurnalele orelor 10.00, 13.00 și 17.00, vor fi dezbătute probleme presante și stresante ale copiilor. Cel mai simpatic reporter de televiziune, Miruna, de la Jurnal pentru copii', va avea, în toată
săptămâna dedicată de Digi24 celor mici, o rubrică dedicată ei  în Jurnalele de știri. De asemeni, pe parcursul întregii săptămâni, în studioul Digi24 vor fi invitați copii care excelează în diverse domenii, copii cu care România se mîndrește, copiii care au pus țara noastră pe harta creierelor lumii prin intermediul competițiilor internaționale pe care le-au câștigat.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri