A nascut pe holul spitalului, la 5 minute dupa ce i s-a rupt apa

Fiecare nastere are o poveste. Indiferent cum un copil intra in familia ta, natural, prin cezariana sau prin adoptie, fiecare nastere are farmecul ei aparte.

Insa Maxwell a venit pe lume in stil mare. Jes Hogan, mama a sase copii, era programata sa il nasca pe cel de-al saptelea natural, in spital.
Insa micutul a fost atat de ambitios incat mama de-abia ce a reusit sa intre in spital inainte ca cel mic sa vina pe lume.

 

Femeia era insotita de o fotografa care a apucat sa surprinda momentul in care bebelusul a decis ca nu mai are rabdare pana cand mama lui se aseza pe un pat de spital.

Jes a ajuns la spital intr-o zi de miercuri, in vara anului trecut. Avea o dilatatie de 3-4 cm, insa travaliul nu progresa, asa ca ea si sotul ei au fost trimisi acasa pentru a monitoriza contractiile.

Duminica, patru zile mai tarziu, mama avea din nou contractii. Femeia a presupus ca avea sa isi dea seama cand e momentul sa se se duca la spital.
„Totusi, eram la al saselea copil. Ar trebui sa fi stiut, nu?”, glumeste mama.

Chiar asa a fost. Jes si-a dat seama ca nasterea avea sa aiba loc curand cand in mijlocul noptii a simtit o contractie puternica, in mijlocul noptii.

Femeii i s-a rupt apa si era aproape convinsa ca urma sa nasca acasa. Sotul a insistat insa sa mearga la spital.
Din fericire, era ora 3 dimineata, strazile erau libere si cei doi au putut ajunge foarte rapid la spital.

Jes si sotul ei de-abia ce au apucat sa treaca de al doilea set de usi automate ale spitalului.

„Am inceput sa-mi dau pantalonii jos pentru ca simteam cum corpul meu impinge capul copilului afara.”, isi aminteste mama.

Sotul ei si o asistenta au sarit sa sustina capul copilului, in timp ce au ajutat mama sa se lase pe spate, in mijlocul holului spitalului.
Copilul s-a nascut pe podeaua spitalului la 3:38 dimineata, la mai putin de 5 minute din momentul in care femeii i s-a rupt apa, acasa.

Baietelul s-a nascut perfect sanatos, de 2,92 kg si a fost cea mai mare surpriza a parintilor sai.

Iata si postarea fotografei care a avut prezenta de spirit sa surprinda momentul. Aici poti vedea toate pozele:

 

Imagine: Shutterstock

Articol: scarymommy.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere