Nastere miraculoasa: Septupleti veniti pe lume pe cale naturala

O mama a adus pe lume in mod natural 7 bebelusi intr-o singura nastere, creand astfel ceea ce se crede ca este o premiera nationala pentru tara de origine a femeii, Irak.

Femeia, ramasa sub anonimat, a nascut la Spitalul Universitar Al-Batul din provincia Diyali, s-ar recupera bine dupa nasterea iesita din comun.

Nastere miraculoasa Septupleti veniti pe lume pe cale naturala

Un purtator de cuvant al departamentului local de sanatate a declarat ca atat mama cat si cei 7 copii – 6 fetite si un baietel, sunt perfect sanatosi.

Tatal copiilor a declarat pentru presa ca initial el si mama copiilor nu doreau sa isi extinda familia, avand deja 3 copii acasa. Asadar, dupa miraculoasa nastere, cei doi vor avea de ingrijit 10 copii.

Primul caz de septupleti din Irak, dar nu si primul din lume

Asemenea cazuri sunt extrem de rare, ultimul din SUA fiind inregistrat in 1997, cand un cuplu a conceput septupleti pe cale naturala.
La acel moment, desi le-a fost oferita aceasta solutie, Kenny si Bobbi McCaughey nu au dorit sa apeleze la procedeul numit reductie selectiva, acestia spunand ca situatia e in mainile lui Dumnezeu.
Cei 7 copiii au venit pe lume sanatosi, iar parintii au primit felicitari telefonice incluiv din partea presedintelui de la acea vreme, Bill Clinton.

Sursa: Unilad.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere