Negresa cu ciocolata si nuca

Ingrediente:

2 1/2 cani cu apa
1 cana ulei
1 1/2 cana zahar
3 cani faina
3 linguri de cacao
2 esente cu rom
2 pliculete zahar vanilat
2 pliculete praf de copt
200 gr miez de nuca prajit si zdrobit
2 plicuri de glazura cu preparare la rece
1 frisca Hulala

Preparare:

Se toarna faina, zaharul, cacao si praful de copt intr-un castron mare se amesteca, dupa care se toarna pe rand apa, amestecandu-se incet, uleiul, esentele si nuca (se poate opri putina nuca pentru ornat deasupra). Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt si se lasa la cuptor in jur de 20-30 minute, incercandu-se cu scobitoarea. Dupa ce s-a racit complet se toarna glazura deasupra si se presara nuca. Se pastreaza la frigider acoperita, iar inainte de servire se orneaza cu frisca Hulala.

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Deserturi