Cum se simte nepotul lui Romică Țociu la câteva luni după ce a înghițit două bile magnetice. Micuțul a trecut prin două operații complicate

La începutul acestui an, în urmă cu șapte luni, nepotul lui Romică Țociu, Philip, a fost la un pas de moarte după ce a înghițit două bile magnetice. Incidentul s-a petrecut în joacă, una dintre bile ajungând în colon, iar alta în stomac.

Inițial, părinții lui Philip, în vârstă de trei ani și jumătate, nu au știut că micuțul a înghițit bilele și l-au dus la spitalul Grigore Alexandrescu, din București, după ce a început să se simtă rău.

„Medicii au zis, inițial, că are enterocolită. Noroc cu un doctor care a zis să-i facem radiografie.”

Până să facă toate investigații amănunțite, medicii au spus că băiatul are enterocolită, dar după ecografie a ieșit la iveală existența celor două corpuri străine în organismul copilului.

Lui îi era rău de la stomac. Medicii au zis, inițial, că are enterocolită. Noroc cu un medic care a zis să-i facem radiografie. Au găsit două bile în stomăcel! M-a sunat Cătălin disperat în America. L-au dus la Grigore Alexandrescu. O bilă s-a dus în colon, alta în intenstin, au blocat tot stomacul – a spus Romică Țociu la Pro TV, în ianuarie.

Au fost niște complicații mari. A stat în prima operație timp de trei ore.

Nepotul lui Romică Țociu a fost atunci operat de urgență și intervenția chirurgicală a fost una complexă ce a durat trei ore. După operație, medicii au mai intervenit chirurgical încă o dată. Au trecut șapte luni de atunci, iar micuțul Philip s-a recuperat și se simte bine.

Celebrul actor de comedie a dezvăluit recent cum se simte nepoțelul lui acum.

Nepoțelul nostru este bine. Mă bucur că acum este în cea mai bună formă a lui. A fost operat de două ori, după ce a înghițit două bile magnetice, care i-au făcut foarte mult rău. Au fost niște complicații mari. A stat în prima operație timp de trei ore. Noroc că i-au făcut ecografie, pentru că, inițial, nu au știut exact ce are… – a declarat, Romică Țociu, pentru fanatik.ro.

Când s-a petrecut incidentul cu nepoțelul, Romică Țociu era plecat în Statele Unite ale Americii. Fiul său, Cătălin (27 de ani), a fost cel care i-a dat teribila veste despre Philip.

Eu eram în SUA când s-a întâmplat. Am reușit să îl punem pe picioare. Nu-mi vine să-l recunosc. Este pe drumul bun. S-a recuperat. Philip are trei ani și jumătate. Aleargă, se joacă cu sora lui, Sofia Ioana, de un an și jumătate… Parcă este alt copil'

Romică Țociu este căsătorit cu soția lui, Nicoleta, de aproape trei decenii. Eu au un băiat, Cătălin și o fiică, Daria, în vârstă de 19 ani.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri