NESTLÉ Nesquik iti da jucarii in valoare de 1000 euro pe zi

Pentru a le oferi copiilor jucariile mult visate care ii vor ajuta sa se dezvolte armonios, NESTLÉ Nesquik organizeaza in perioada 1 martie – 25 aprilie 2010, promotia Quicky iti da jucarii in valoare de 1000 euro pe zi.

Timp de 56 de zile, in fiecare zi, un copil va fi fericitul castigator al celor mai frumoase si ingenioase jucarii, precum console, papusi, piese Lego, skate-boarduri, role, biciclete si multe altele, in valoare totala de 1000 de euro zilnic.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, iar primii 1000 de inscrisi in concurs vor primi garantat o sapca cu urechi de la Quicky.

Modalitatea de participare la promotie este foarte simpla: participantii vor trimite codul de pe ambalajul unuia dintre produsele participante la promotie prin sms la 1814 sau prin inscrierea pe site-ul www.nestlenesquik.ro.

Produsele participante la promotie sunt NESQUIK cacao instant si NESQUIK dulciuri.

Jucariile par a fi simple accesorii, dar sunt elemente esentiale ale dezvoltarii rationale si emotionale, nelipsite din orice cultura.

Pentru majoritatea copiilor, jucariile reprezinta centrul atentiei si al activitatilor zilnice, construind o punte intre lumea fanteziei si cea reala.

Joaca este o activitate importanta pentru dezvoltarea rationala, jucariile reprezentand oportunitati de explorare, de cunoastere si de interactiune sociala. Studiile citate de NESTLÉ Nesquik au demonstrat ca stimularea gandirii prin intermediul jocului, la varste fragede, poate determina o crestere a IQ-ului cu 50 de puncte.

Pentru a influenta in mod pozitiv dezvoltarea copilului, esentiala este alegerea anumitor jucarii, ideale fiind cele care reusesc sa mentina interesul crescut al copiilor si care implica un factor de interactivitate intre copii.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri