Next deschide un magazin pentru copii in Afi Palace Cotroceni

Next, unul dintre cei mai mari retaileri vestimentari din Maria Britanie, deschide in luna august un magazin cu produse dedicate copiilor in Afi Palace Cotroceni.

Next deschide un magazin pentru copii in Afi Palace CotroceniMagazinul, situat la parterul complexului comercial, in apropierea zonei de food court, are o suprafata de 280 metri patrati si marcheaza lansarea unui nou concept de magazin, inedit din punct de vedere al prezentarii produselor si al amenajarii. Next isi asteapta vizitatorii cu noua colectie de toamna-iarna ce include o gama variata de haine si accesorii pentru nou-nascuti si fetite si baieti de pana la 12 ani.

Colectiile Next sunt create de designerii companiei, dupa ultimele tendinte din lumea modei, remarcandu-se prin stilul si calitatea inconfundabila a tinutelor. Next este liderul pietei de retail vestimentar pentru copii din Marea Britanie.

Produsele Next pentru copii se bucura si in Romania de un mare succes, iar odata cu deschiderea noului magazin clientii vor beneficia de o gama extinsa de produse.

Next deschide un magazin pentru copii in Afi Palace Cotroceni Next deschide un magazin pentru copii in Afi Palace Cotroceni

Brandul Next este adus in Romania de compania ixy Retail care isi consolideaza prezenta pe piata locala prin deschiderea noului magazin cu produse pentru copii dupa cel cu haine si accesorii pentru femei deschis in Baneasa Shopping City in aprilie 2008, si cel cu produse pentru copii deschis in octombrie 2008 in Liberty Center care a fost ulterior extins prin adaugarea produselor de decoratiuni interioare.

Next deschide un magazin pentru copii in Afi Palace Cotroceni
Despre Next:
Lantul britanic de retail Next a fost lansat in 1982, primul magazin Next incluzand o colectie exclusiva de haine, pantofi si accesorii pentru femei. Aceasta a fost urmata de colectii pentru barbati, pentru casa si pentru copii, toate dezvoltate de designerii proprii ai companiei.
Astazi, Next detine o retea de peste 500 de magazine in Marea Britanie si Irlanda si peste 180 de magazine in alte 30 de tari din intreaga lume.
Recent, Next a fost numit furnizor oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri