Nicoleta Luciu – mămică la puterea a patra

Deși ne place să credem că au o armă secretă, vedetele care au devenit mame au temeri ca oricare dintre noi, se consumă pentru fiecare lacrimă a bebelușului și pentru un grad în plus pe termometru, și depun și ele eforturi să revină în formă. Și pentru asta le admirăm (mai mult).

 

Din maternitate, la filmări…

Când era însărcinată cu Zsolt Jr (4 ani) a filmat până aproape de momentul nașterii, iar la două săptămâni după ce a devenit mamă era din nou pe platourile de filmare și avea 18 kg mai puțin. „A fost un șoc pentru mine să mă văd atât de «mare», așa că mi-am fost propriul nutriționist – am dat jos 30 kg în 6 săptămâni, mâncând supă de pui cu legume, fără sare, și compot de mere, iar după cele 6 săptămâni, am slăbit alte 10 kg.

 

Zsolt JrObsedată de igienă

Cu toată documentarea în direct – Nicoleta are o prietenă mamă de tripleți –, tot a făcut greșeli. „Primul copil e cobaiul, într-un fel: pe Zsolt de-abia îl scoteam pe afară, puneam 5.000 de bluze pe el, îi astupam gura și nasul, iar copilul a fost foate sensibil, a tot avut otite, răceli, temperatură câte 10 zile. În schimb, tripleții au stat toată iarna de dimineață de la 8 până seara la 8 pe afară, i-am scos și pe ploaie, și pe ger. Însă unele lucruri au rămas neschimbate – Nicoleta (fostă asistentă) este cu adevărat obsedată de igienă: „totul se spală și se dezinfectează în fiecare zi, la mine poți aduce Sanepidul la orice oră.

 

Din experiența Nicoletei

După nașterea tripleților și-a revenit cu mult sport (înotul este cel mai indicat) și cu dietă. „După 30 de ani, este extrem de important să faci și sport, pentru a reveni în formă. Recomand înotul – nu te mai pedepsești lucrând la aparate, nu mai aștepți rândul, ești doar tu și apa, faci sport și te relaxezi. În rest, ca mamă, cred că e important să faci ce simți și să nu exagerezi (deși, mărturisesc, eu tot am greșit). Dacă aveți vreo curiozitate despre cum se descurcă Nicoleta cu 4 copii, dintre care 3 trebuie hrăniți și schimbați cam în același timp: „Totul este foarte bine organizat (și există și ajutor – în primele luni a avut o bonă ziua, una noaptea + bunicile și „tati de serviciu).

[imagebrowser id=20]

foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii