Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo sunt topiti dupa micul Zsolt

Nicoleta Luciu (29) si Zsolt Csergo (35) au acceptat in exclusivitate pentru VIVA! sa pozeze alaturi de baietelul lor de numai 4 luni, Zsolt, in luna februarie a anului trecut.

Ce mai fac cei mai proaspeti si mai celebri parinti din showbiz?
Nicoleta: Suntem foarte fericiti si odihniti dupa vacanta. Cel mic a ramas la Miercurea Ciuc, iar eu m-am intors la munca, adica pe platourile de filmare din Buftea si la concerte. Iar mama mea a ramas si ea la Ciuc sa ajute la cresterea micutului.

Zsolt: Si eu m-am intors la munca. S-a terminat vacanta.

Cum erati inainte sa fiti parinti si cum sunteti acum? Vi s-a schimbat perspectiva asupra vietii?
N: Da, mi se pare ca suntem mai maturi, avem o responsabilitate foarte mare si acum totul se invarte in jurul copilului. El este Universul nostru.

Z: Am devenit tata si de-abia astept sa ajung acasa sa-l vad pe bebe, sa ma joc cu el, sa-l vad cum rade, sa-i fac baie. Avem o responsabilitate foarte mare si invatam si noi sa fim parinti impreuna cu el.

Nicoleta, a trebuit sa te intorci foarte repede pe platourile de filmare la „Regina” (Acasa TV). Cum a fost, cu cine ramanea Zsolt Jr. cat tu lipseai?
A fost foarte greu. Primele zile ma gandeam doar la el, chiar daca stiam ca este pe maini bune. Mama mea este cea care se ocupa de el. Statea de luni pana vineri cu noi in Buftea, iar in weekend pleca acasa la ea si ramaneam doar eu cu Zsolt cu el.

Tu ai cariera ta la Bucuresti, iar Zsolt are afacerile lui la Miercurea Ciuc. Unde va simtiti acasa?
N: In ambele parti, desi petrecem mai mult timp la Bucuresti. Dar acum, ca micutul este la Ciuc, o sa mergem cat mai des si tot timpul liber il voi petrece acolo.

La Miercurea Ciuc trebuie sa fie ingrozitor de frig acum. Cum incalziti atmosfera?
N: Chiar daca este foarte frig, in timpul zilei, il scoatem afara 30 de minute, indiferent de temperatura, pentru ca ii face foarte bine aerul acela tare. Iar in casa este mereu cald.

Si este pasionat sa se uite pe geam, asculta muzica, il lasam sa se uite cate putin si la desene, iar cand mananca are doua tablouri langa pat, pe care le studiaza mult de fiecare data.

Z: Eu sunt obisnuit. Cu bebe am iesit afara si cand era foarte frig si nu a patit nimic, nu a racit. Trebuie sa se obisnuiasca, sa prinda putere de mic, sa nu ii fie frig cand o sa mearga la hochei.

Care a fost cel mai dificil moment de cand s-a nascut Zsolt Jr.? Dar cel mai frumos?
N: Toate momentele petrecute cu el sunt foarte frumoase. Momente dificile cu el nu am avut. Doar pentru mine este greu cand sunt plecata la concerte sau la filmari si sunt departe de el.

Z: Mai dificil a fost cand am plecat la Miercurea Ciuc pentru prima data cu bebe. Dupa Ploiesti a fost foarte aglomerat si, cand am oprit masina, a inceput sa planga. Asa ca ne-am intors la Ploiesti la un prieten de-al meu, unde am asteptat sa se elibereze traficul. Apoi a fost totul in ordine si lui bebe i-a placut la drum.

Unul dintre cele mai frumoase momente a fost cand am ajuns acasa, in dormitorul lui. S-a uitat in stanga si-n dreapta si a inceput sa rada. I-a placut la prima vedere si se vede ca se simte bine in camera si in patutul lui albastru, inconjurat de jucarii. 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii