NIVEA Baby te ajută să fii o mămică expertă

Vei fi mămică, e un motiv de mare bucurie! Urmează o perioadă grea, însă frumoasă, în care, mai mult ca oricând, ai nevoie de sfaturi şi informaţii valoroase despre schimbările prin care vei trece, despre pregătirea necesară pentru aducerea pe lume a puiului tău şi ulterior despre îngrijirea lui adecvată.

Pentru a beneficia de sfaturi de specialitate, fie că eşti însărcinată sau eşti deja proaspătă mămică, NIVEA Baby a dezvoltat o platformă specială: www.nivea.ro/baby. Aici vei găsi  informaţii utile, trucuri, precum şi produse recomandate, fie că eşti în perioada pre sau postnatală. Deoarece la început maternitatea poate părea copleşitoare, NIVEA Baby îţi oferă sprijin şi informaţii, de la schimbarea scutecelor sau alăptare, până la sfaturi de la experţi sau monitorizarea tiparelor de alimentaţie, somn, dispoziţie şi sănătate a pielii puiului tău.

Pentru ca bebeluşul tău să beneficieze de toată atenţia, trebuie să ai grijă şi de tine, de la o alimentaţie corectă şi o hidratare optimă, până la produsele de îngrijire a pielii.

Maternitatea defineşte un nou capitol în viaţa unei femei.  Informează-te despre toate schimbările prin care trece corpul tău şi ulterior bebeluşul, de la specialiştii NIVEA şi alte mămici experte. www.nivea.ro/baby.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri