NIVEA revoluţionează îngrijirea corpului cu noua gamă de produse hidratante sub duş

Suntem femei şi ne place! De-a lungul timpului rolul femeii în societate a evoluat treptat, devenind tot mai complex. Statutul de femeie a zilelor noastre înseamnă de cele mai multe ori strădania continuă de a fi un bun profesionist, o soţie sau o iubită ideală, o prietenă de nădejde sau o mamă dedicată. Totuşi când ziua are doar 24 de ore, lucrurile se complică puţin, iar de pe lista de priorităţi dispar treptat momentele cu tine. Până şi ritualul de îngrijire se contractă, în special ritualul de hidratare corporală, deşi beneficiile sale sunt cunoscute şi apreciate de orice femeie care îşi iubeşte şi îşi respectă pielea.

Studiile au arătat că multe persoane folosesc ocazional sau chiar deloc o loţiune pentru corp, deoarece nu au timp sau nu le place senzaţia de piele lipicioasă după aplicarea acesteia. Statisticile arată că în România doar 7 din 100 de femei folosesc o loţiune de corp cu aplicare lichidă.

NIVEA a hotărât să vină în ajutorul femeilor active şi să revoluţioneze hidratarea corporală cu primul Lapte de Corp sub Duş pentru o piele uimitor de catifelată!

Vrei să scapi de timpul pierdut aşteptând ca loţiunea de corp să intre în piele? Dar de senzaţia de piele lipicioasă ce rămâne uneori după aplicarea produsului hidratant?

Noua gamă de produse hidratante sub duş de la NIVEA revoluţionează îngrijirea corpului printr-o modalitate simplă şi inovatoare de a te hidrata chiar în timp ce faci duş. Formula unică a produsului se activează la contactul cu apa, fiind concepută pentru a fi aplicată după gelul de duş. Pielea râmâne hidratată şi catifelată chiar şi după uscarea cu prosopul. Acum nu mai trebuie să aştepţi să te usuci după duş şi nici nu vei mai avea acea senzaţie lipicioasă. Gama este compusă dintr-o Loţiune de Corp Hidratantă sub Duş cu minerale marine, destinată pielii normale şi un Lapte de Corp Hrănitor sub Duş pentru pielea uscată cu ulei nutritiv de migdale.

După ce au testat noua gamă, patru din cinci femei au confirmat că nu au mai avut nevoie de aplicarea unei loţiuni tradiţionale de corp întrucât noile produse de hidratare sub duş NIVEA le-au oferit aceleaşi beneficii de hidratare fără nevoia de a mai aştepta ca pielea să se usuce. În plus, 87% dintre femei au afirmat că îşi simt pielea hidratată.

Noua gamă de hidratare sub duş este uşor de utilizat şi presupune o rutină simplă în patru paşi:

1. Spală-te cu gelul tau de duş, apoi clăteşte-te.
2. Aplică Loţiunea Hidratantă sau Laptele de Corp Hrănitor sub Duş NIVEA.
3. Clăteşte-te.
4. Usucă-te şi te poţi îmbrăca imediat, bucurându-te de o piele perfect îngrijită.

 

Încercă acum noua gamă de produse hidratante sub duş de la NIVEA

Formula oferă o modalitate inovatoare şi la îndemână de hidratare a corpului. După aplicare, ingredienţii de hidratare se activează la contactul cu apa şi se absorb imediat în pielea umedă. Chiar şi după clătirea acestei substanţe solubile în apă, pe piele va ramane o peliculă hidratantă, care îngrijeşte şi catifelează.

 

Lotiune de corp hidratanta sub dusLapte de corp hranitor sub dusLoţiune de Corp Hidratantă sub Duş NIVEA

Formula delicată de hidratare cu minerale marine creată pentru o piele normală, se aplică în timpul duşului, după spălarea cu gelul tău de duş. Elementele de îngrijire se absorb imediat în pielea umedă. Clăteşte şi usucă-te, apoi bucură-te de senzaţia unică de piele mătăsoasă.

 

Lapte de Corp Hrănitor sub Duş NIVEA

Formula bogată pentru hidratare intensivă cu ulei de migdale este special creată pentru pielea uscată. Se aplică în timpul duşului, după spălarea cu gelul tău de duş. Clăteşte şi usucă-te, apoi bucură-te de senzaţia unică de piele catifelată şi hidratată.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri