Nivea Soft Limited Design Edition

In aceasta vara Nivea Soft se relanseaza in editie limitata, in formula Nivea Soft Limited Design Edition 2008, cu un look fresh si individualizat. Aceasta gama este compusa din trei produse: I love…Being in love, I love…What I do si I love…Myself. Datorita imaginii inedite, fiecare dintre cele trei produse reprezinta o expresie a starii care te caracterizeaza : exaltare, actiune si personalitate.

Pentru a simti catifelarea si a avea luciul dorit, Nivea Soft Limited Design Edition 2008 este gama de creme potrivita datorita uleiului de jojoba si vitaminei E, care dau suplete si netezime pielii.

Euceritul reda hidratarea intensiva pentru intreaga zi, structura naturala a pielii fiind pe deplin protejata!
Aceasta crema ni se potriveste datorita PH-ului neutru conceput special pentru fiecare tip de piele si mai ales datorita senzatiei placute cu care ramanem dupa aplicare.

Datorita faptului ca aceasta crema nu lasa o pelicula groasa, patrunzand imediat in piele, senzatia ploii de vara iti inunda tot corpul!
In fiecare zi traim experiente noi, in fiecare moment al zilei simtim noi emotii. Si pentru ca Nivea ne propune sa lasam pielea sa se exprime pentru noi, a creat cele trei creme.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice