Noile game Clear pentru un par sanatos

Supus agresiunilor de temperatura pe parcursul iernii si ascuns sub caciula sau palarii haioase, parul devine tern, lipsit de stralucire in timp ce scalpul se poate irita si favoriza aparitia matretii. Expert in ingrijirea scalpului si combaterea matretii, CLEAR contine mai multi agenti de hidratare si datorita formulei sale ce are la baza tehnologia CLEARTECH, actioneaza in profunzime prin utilizare regulata, elimina matreata vizibila si previne reaparitia ei, incepand cu prima spalare.

Noile game Clear pentru un par sanatosIn plus, CLEAR stie ca parul tau are nevoie de hidratare, regenerare si reimprospatarea culorii si iti ofera doua variante special create pentru ca tu sa stralucesti sub razele soarelui.

Alege o coafura noua sau reconditioneza-ti tunsoarea actuala prin taierea varfurilor si redefineste-ti volumul parului cu CLEAR Volume Maxx! Prin formula sa unica ce contine agenti de hidratare, CLEAR Volume Maxx curata parul si scalpul de impuritati, iar prin utilizare regulata elimina matreata vizibila si ofera volum instantaneu parului, fara sa il incarce. Cu CLEAR Volume Maxx, parul devine frumos si cu aspect sanatos, iar coafura capata forma.

Pentru parul vopsit si degradat, alege CLEAR Damaged & Colored Hair Repair, samponul antimatreata ce ofera ingrijire intensiva parului vopsit si protectie eficienta gratie filtrului UV. Eliminand matreata vizibila chiar de la prima spalare, prin utilizare regulata, CLEAR Damaged & Colored Hair Repair mentine culoarea parului o lunga perioada de timp, face parul usor de pieptanat, matasos si plin de stralucire.

Preturi estimative: 14 lei (200 ml) si 20,5 lei (400 ml)

Samponul CLEAR Unisex 400ml a fost ales de catre consumatorii romani Produsul Anului in 2010.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice