Noua gama antirid elmiplant SKIN REPAIR cu Caviar si Ceramide

Netezeste ridurile profunde cu Caviar, bogat in peptide si aminoacizi, ce regenereaza pielea din interior. Reda pielii elasticitatea si fermitatea cu Ceramide, un ingredient natural care activeaza regenerarea celulara.

Gama SKIN REPAIR elmiplant se adreseaza tenului matur si cuprinde un program avansat cu actiune anti-imbatranire si fermitate, bazat pe expertiza clinica si o cunoastere in profunzime a puterii naturii.
Continand asocieri de ingrediente de ultima generatie in cosmetologie, noua gama de produse anti-imbatranire ajuta la restabilirea elasticitatii pielii si la reducerea ridurilor profunde.

Sistemul de ingrijire SKIN REPAIR contine 3 produse pentru rezultate maxime in cel mai scurt timp: Crema de zi cu SPF 15, Crema de noapte si Crema pentru ochi.

Noua gama antirid elmiplant SKIN REPAIR cu Caviar si Ceramide

Crema de zi SPF 15 anti-imbatranire si fermitate, 50 ml

Noua Crema de Zi elmiplant SKIN REPAIR este imbogatita cu Caviar, ingredient bogat in nutrienti valorosi, ce stimuleaza metabolismul celular, regenerand pielea din interior. Ceramidele corecteaza si repara stratul lipidic protector, ajutand la refacerea elasticitatii si fermitatii pielii.

Formula cremei de zi este imbogatita cu SPF 15 ce protejeaza eficient pielea de radiatiile UVA/ UVB si ajuta la prevenirea ridurilor si a pigmentarii.

Ambalaj modern, „airless, cu aplicare unidoza, pentru evitarea contaminarii microbiene a cremei pe timpul utilizarii ei.
50 ml – pret recomandat 26,5 lei

Crema de noapte anti-imbatranire si fermitate, 50 ml
Noua Crema de Noapte elmiplant SKIN REPAIR este imbogatita cu Caviar, ingredient bogat in nutrienti valorosi, ce stimuleaza metabolismul celular, regenerand pielea din interior. Ceramidele corecteaza si repara stratul lipidic protector, redand fermitatea pielii.

Accelereaza regenerarea pielii si restabileste elasticitatea pielii.
Ambalaj modern, „airless, cu aplicare unidoza, pentru evitarea contaminarii microbiene a cremei pe timpul utilizarii ei.
50 ml – pret recomandat 26,5 lei

Crema pentru ochi anti-imbatranire si fermitate, 15 ml
Datorita structurii sale delicate, conturul ochilor este cea mai vulnerabila zona a fetei, marcata de aparitia ridurilor si pierderea elasticitatii. Bogat in peptide si aminoacizi, Caviarul stimuleaza sinteza de colagen din piele, netezind ridurile adanci.

Ceramidele activeaza regenerarea celulara, mentinand pielea hidratata si elastica.
15 ml – pret recomandat 20,5 lei

Toate produsele elmiplant sunt testate dermatologic si nu contin parabeni sau parafine.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice